Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Javier (Murray Head) se vášnivě zamiluje do krásné, záhadné a náročné dívky jménem Juna (Marisol), budoucí dědičky obrovského majetku. Juna si potrpí nejen na luxusní život, ale i na maximální utajování schůzek s Javierem. Přesto plánují společnou budoucnost. Javier ale sotva dokáže zajistit Juně životní úroveň, na jakou je zvyklá. Což takhle uspíšit dědictví? Zrodí se ďábelský plán: Javier zabije Junina bohatého strýce při předstíraném vloupání. Nikdo ho nebude podezírat, protože nikdo neví o jeho vztahu k Juně. Dohodnou si den, hodinu a kino, kde se za rok, až se situace uklidní, jakoby náhodou setkají a „seznámí“. Rok uplyne, Javier sedí v hledišti a vyhlíží Junu... Zajímavostí je obsazení dvou tehdejších popových hvězdiček do rolí ústřední dvojice. (Zazie)

(více)

Recenze (3)

stanyslaw 

všechny recenze uživatele

Viděl v dávno zbořeném kině Svět opožděný puberták, co si tak mohl zapamatovat, tři věci: hezký, ale trošku monotónní obličej zpěvandule Marisol, její paruky (co scéna, to jiné vlasy) a nádherná prsa, vlastně tedy čtyři věci. Dnes mu chybějí titulky, takže se nedozví, čemu se to v závěru smějí policajti. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Kino Svět bylo v Brně- Líšni a viděl jsem tam ten film také . (Jinak zpěvačku Marisol  jsme u nás v kinech mohli vidět ještě v o pár let mladším filmu Urtain, král pralesa,1969) ()

Reklama

Reklama