Reklama

Reklama

Byl jednou jeden... objevitel

(seriál)
  • Francie Il était une fois... les explorateurs (více)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Naučný francouský seriál pro děti a mládež seriál není na podivanou, ale je dělany pro zábavu ale i také učení. Seriál Byl jednou jeden Objevitel dokáže naučit i základy Dějepisu na základních školách. Viz. předešlé úspěšné série: "Byl jednou jeden člověk 1978", "Byl jednou jeden život 1986" a "Byl jednou jeden... vynálezce 1994". (Karlos80)

(více)

Recenze (66)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je chytřejší a zábavnější a dokáže naučit lépe než někteří pedagogové v našich školách. Tak co byste řekli? Skvělý seriál! 5 hvězd! ()

zombkiler 

všechny recenze uživatele

Třetí, možná trochu horší ale stejně zábavný a poučný animovaný seriál, které mě provázel celou základní školou, jak ve volném času, tak ve školním lavici ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Série, u níž si jsem skoro stoprocentně jistý, že jsem neviděl více dílů než viděl, tudíž budu muset někdy zajisté dohnat. Pokud se seriál dá mimo reprízy na ČT :D vůbec někde bez problémů sehnat. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Práve sme to s dcérkou dopozerali dnes, ja som to nevidel nikdy, mojou srdcovkou bol Bol raz jeden život. Dopozerávame Bol raz jeden vesmír a Bol raz jeden vynálezca a potom ideme na Bol raz jeden život. Bola raz jedna planéta a Bol raz jeden človek asi už vynecháme, minimálne toho Človeka určite, Planétu možno pozrieme neskôr, tá môže dcérku naučiť nejakým veciam ohľadom ohľaduplnosti k planéte. ()

Honzick 

všechny recenze uživatele

Tolik jako Byl jednou jeden člověk mě to nechytlo...spousta témat mi přijde dost nezajímavých ale jako celek povedené takže dávám tři hvězdy ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Budu se sice opakovat, ale všechny série "Byl jednou jeden..." jsou skvělé. Navíc pro děti zábavné a přitom poučné. Kdo se tímhle spojením, resp. jaký snímek nebo seriál se tímhle přívlastkem/ky může pochlubit. Já myslím, že bychom je spočítali max. na prstech jedné ruky. ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Pro mě rozhodně nejlepší díl série. Zapamatoval jsem si ho nejlíp a moc nechápu, proč má oproti ostatním tak nízký hodnocení. ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Už ne tak dobré jako Vynálezce, který je pro mě vrchol téhle skvělé série (možná to bylo skvělým Jančaříkovým dabingem, který mi tady chyběl). Každopádně i tak se tu dítka školou povinná i všichni ostatní zábavnou formou dozví o historii trochu víc než jen bohapusté letopočty a jména. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Nádherná animace a vůbec nádherně udělaný seriál, který pobaví a zároveň i poučí. [8571. hodnocení, 66. komentář, 84%, 184. nejlepší seriál] ()

Reklama

Reklama