Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Miller (Hynek Čermák) žije i po čtyřicítce se svou matkou (Eliška Balzerová). Dámské návštěvy si domů raději nevodí, protože maminka je nejen starostlivá, ale také velmi všetečná a on ze všeho nejvíc touží po klidu. Zřejmě i to je důvod, proč matce zatají, že má problémy s ledvinami a že během nadcházejícího víkendu musí pečlivě měřit a zapisovat všechny příjmy a výdaje tekutin. A to opravdu všechny! Připraví si tím nejednu horkou chvilku, což ho donutí konečně se rozhodnout, zda dát přednost mamince, nebo utajované přítelkyni Matyldě (Jana Pidrmanová), na kterou si navíc myslí kolega z práce, inspektor Páleník (Vojtěch Kotek). (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (74)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Urolog ho strašil, na netu hoax plašil." Kriminální linka suchá (heh) a nezáživná, mamahotel nechutný a co do vhodnosti k bydlení ještě horší než i ta poslední zablešená ubytovna. Močení do kanystru otravné a imho zbytečné (myšleno z odborného lékařského hlediska). Ovšem to vykreslení hlavních postav a fungující chemie mezi nimi natolik zajímavé, až jsem zalitoval, že se nejedná o pilot k seriálu. ()

vasosak 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to o hodně víc než Bezva zuby na zásnuby. Ale i tak mám dost výhrad. Řada dobrých nápadů či potenciálně vtipných momentů nebyla dotažená a příběh byl v řadě aspektů opět těžko uvěřitelný. Klidně bych absurdní momenty přijal, ale řada jich působila jako nezáměrné úlety či nelogičnosti scénáře. Každopádně, u sledování jsem určitě netrpěl. Narozdíl od minulého počinu Bezva zuby na zásnuby. To bylo na můj vkus tak nesmyslné, že mě to absolutně iritovalo. Zajímavé ovšem bylo, ze tentokrát byla celá bez sebe moje přítelkyně. Ta byla totálně frustrovaná postavou mamánka Hynka Čermáka a nechápala, proč hlavní hrdinka nespí s Kotkem. Asi sebeprojekce. Jsem zvědav na třetí "díl" S písní v tísni. Chci věřit, že to bude zas alespoň o chlup lepší. Vejdělkovu tvorbu mám jinak rád. Tady ovšem, jako by v jeho tvůrčím procesu/týmu někdo nebo něco chyběl/o. Zaokrouhleně to ale nakonec u mě vydá na tři hvězdy. :) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mamánek a kýbl chcanek. Pro fandy Pitavalu a seriálů typu Horákovi možná akceptovatelné, ale já po této epizodě Čtyřsérie mizérie (abych se držel těch zrýmovaných názvů) ztratil trpělivost. Čermák zbaven charismatu, Epstein pověsti, že umí napsat vtipný a smysluplný scénář. Hudba přesně odpovídá obsahu i formě a já zírám, kam to Muchow dopracoval (předpokládám, že Ledvina je bez viny).. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dil z volneho cyklu ctyr komedii vysilanych na Ceske televizi, kde se leci ruzne neduhy (ledvimy, zub, zlomene obe ruce a problem s rektem).Tento dil bezel i na festivalu v Karlovych Varech. Dialogy jsou dost stupidni, stejne jako zapletka. Humor zadny. To uz si muze napsat scenar kazdy v hospode ve tri rano. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Plytká televizní příjemnost.  .        .             .                 .                  .               .                                                                                              .                                                                                                                                                                                                                                                  ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Roli zloděje hřbitovního kvítí si zahrál Michal Navrátil, český skokan do vody a specialista na extrémní disciplínu high diving. (klukluka)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy. (dyfur)

Reklama

Reklama