Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David udělal další zkoušku na medicíně. Přijímá gratulace, je mu dobře. Potěší ho, když na ulici potká bývalou spolužačku Terezu. Jenže Tereza se chová zvláštně. (Česká televize)

Recenze (9)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tereza má na maturitním plese oči pro spolužačku, pro kterou šlo ovšem jen o experiment. Ale v její blízkosti je i David, který vnímá kroky Terezy, které vedou ke společné noci. David v současnosti prošel zkouškou na medicíně a má se sejít s přítelkyní, kterou hodlá požádat o ruku. Předtím ale potká po pěti letech… no, však víte. A pak mu přijde zpráva. Plusy: celková atmosféra a přirozenost (na drobné výjimky) dialogů. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MeToo skĺbené s dvomi lesbami, jedna pošahaná, druhá chlapská a do toho deti, ktoré sa k rodičom správajú ako k dobytku. Moderné hodnoty. S nádejou, že seriál by sa mohol vyvinúť aj iným smerom, lenže pri poznaní toho, čo je dnes "trendy" sa prekvapenia očakávať nedajú. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. a 2. epizoda měly být sloučeny do jedné, dávalo by to smysl a neodradilo by to lidi, kterým přišel úvodní díl jako odpad. Zde se už začíná něco dít a postavy se začínají více projevovat a divák si je tak může zaškatulkovat. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z předchozího dílu víme, že hlavní hrdinka Davidovi zavolá. Tudíž ten telefonát na konci čekáme a vůbec to není ten cliffhanger, jaký by to měl být. Epizoda ušla, ale vypůjčím si hodnocení uživatele xxmartinxx: "Míň se teda rozpadne koncept, zato to ale víc šustí dialogy. Celé je to ale ve stejné scenáristické křeči, jak donutit postavy dělat, co je potřeba, aniž by to vypadalo nuceně. Je moc vidět, že někdo vymyslel námět a sepsal si dlouhý list edukativních informací, které musí být předány, a nějak se to polepilo dohromady." Konflikt v baru byl dobře natočený. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, možná telefonát na konci čekáme, ale stejně se mi udělalo poněkud nevolno. Druhý díl je tentokrát z pohledu Davida a co divák vidí -> že je to vlastně fajn kluk se slibnou budoucností a to jak v případě kariéry tak i osobního života. Taky vidíme, že umí nahlas říct, co si myslí a to co si myslí, nejsou kraviny.  A pak najednou to jeho osobní štěstíčko praskne jak bublina díky jednomu telefonátu - který taky zrovna nezní jak od traumatizované oběti, teda jak si ji hodně lidí představuje, že by znít měla. Za mě furt hodně dobrý. ()

jjjerry odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak první díl blbý scénář. Druhý je ještě debilnější. Dialogy nemaj hlavu ani patu. Jediný kdo umí trochu hrát nebo má lepší scénář je Simona Lewandowská. ()

Reklama

Reklama