Reklama

Reklama

The Breach

Trailer 1

Obsahy(1)

John Hawkins (Allan Hawco) odpočítává poslední dny ve funkci policejního náčelníka v malém městečku Lone Crow a musí vyšetřit poslední případ, když se na břehu řeky Porcupine vyplaví zohavené tělo s podivnými zraněními. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (17)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Slátanina, která měla dobrý nápad, ale to je asi tak vše mělo mě už zarazit to, že to vytvořila Kanada ta horory neumí . Chlápek je vědec a vodil lidi do urychlovače částic  jich to nějak změnilo a zabilo jednou se tam dostala jeho dcera a udělalo jí to to samé on se ji snažil oživit a vlezl tam taky.  Pak tam přijedou policajti a místní žena  a začnou to vyšetřovat jelikož na začátku se objevila mrtvola v kánoi. Je to nudné a většinou času se nic neděje na konci to jde i do háje , když si tam chodí svlečené mrtvolky asi , aby tam byla nějaká akce . Jinak ten policajt je hodně neschopný a vše za něj musí dělat ženská .  Film ani nevysvětlí  jak to funguje jelikož jsou tam stejné postavy dvakrát přičemž jedna nežije.  40 procent Herečka ze Sawu 5 herec z Quicksandu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pěkně atmosférická lokace, chytlavý námět a pár slušně zpracovaných nechuťáren, tím se The Breach chlubit může. Ale také je krkolomně napsaný, přinejlepším ochotnicky zahraný a především příšerně zrežírovaný. Vůbec nefunguje, jakejkoli náznak atmosféry nebo napětí je okamžitě něčím zabitej. Do filmu jsem šel i přes nic moc ohlasy kvůli jménu režiséra, jehož prvotina se mi před pár lety dost zamlouvala, ale nevím teda. Buď z nějakého důvodu tentokrát předvedl o několik levelů horší výkon, anebo jsem byl tehdy při sledování Rosalind Leigh ožralej na sračky, že jsem si nevšiml, jaká je rejža lopata. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Detetektivně thrillerový úvod s vykostěnou mrtvolou a skvostným strašidelným strojodomem je moc fajn, ale to je pouhý začátek, zápletka je o dost členitější. Šílený/geniální fyzik, jiná dimenze, černá magie, buněčná mutace, nelidští "náhradníci"... Objektivně je tenhle bizarní horrůrek možná scénáristicky poněkud přeplácaný, subjektivně mě ovšem určitě mnohem víc bavil než nebavil. A potěšila mě i slušná filmařina a slušní, typově výrazní herci. Silné tři. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta vyšetřovatelů, prolejzá chatu v lesích, ve které šílený fyzik prováděl pokusy, které měly...........co  vlastně měly? Nějak se nepochopil, o co vědátorovi vlastně šlo. Ale to by byl asi ten nejmenší problém, kdyby se bylo na co dívat. A to nebylo. Ano, barák má potenciál púůsobit strašidelné, ale to se mu daří jen ve výjimečných chvílích. V těch ostatních je to nuda, proložená příšernými dialogy a vztahovým trojúhelníkem, který působí směšně. Když se pak na scéně objeví nějaké ty potvory, tak je to o malinko lepší, ale fakt jen o malinko. Masky působí jak gumíci pocitnaní kečupem a trocha slizu to taky nevytrhne. Další kandadská zbytečnost. 10% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja som už od začiatku tušil prúser, lebo už scéna, kde je asi osem ľudí na deke, potom záhadne všetci okrem jednej niekde idú a ta spozoruje loď a kričí na ostatných, že niečo sa deje pri jazere a najprv som tam počul nejaké nechápavé hlasy a potom všetci sa rýchlo rozhodli isť pozrieť, čo že to tam je. Nevadil mi ani ten logický laps, ale to, že ostatní odišli k mŕtvemu bodu a aj sa z neho vracali. Prečo tak náhle odišli a aj prečo tak všetci potom vyštartovali, to mi bolo záhadou. Film sa dlho rozbieha a keď už bolo jasné, že hlavne postavy majú dočinenia s vedcom, tak bolo aj jasné, že originalitu sa tu jednať nebude. Pokusy na ľuďoch mi pripomenuli niektoré schopne diely v krajných medziach a tento sa o ne opiera. Ale znetvorene či zdeformované trupy tiel boli v tomto mizernom koncepte slušne spracované. Keby sa popracovalo na forme, tak by obsahovo nebol tak rozpačitý a mal by celkom inú úroveň. Slabé 2*. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama