Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don Fernando zdědí po vzdálené tetě víkendový dům. S rodinou se ho vydává obhlédnout a trochu si odpočinout od každodenního stereotypu. Netrvá to však dlouho a v domě a jeho blízkém okolí se začnou dít zvláštní věci. Zjišťují, že zde byla upálena čarodějnice a služka samotného Satana, která přebývala dlouhá léta ve staré studni jako panenka. Začíná boj o holý život! (Rodriguez)

(více)

Recenze (8)

Tomes83 

všechny recenze uživatele

S víkendovým domem, který rodina zdědí po své tetičce, není něco v pořádku! Tedy krom toho, že vypadá jako ruina! V dávných dobách se na jeho pozemku pořádali inkvizice a zlo přetrvalo v podobě magické panenky, která se za pomoci malé holčičky, která ji najde v blízkosti domu probouzí, aby roztočila svůj kolotoč pomsty na všem živém! K tomu používá všechny dostupné prostředky a předměty v domě i mimo něj. Další mexický horor ze staré školy, který mě velmi zaujal. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Páteční noc jsem si udělal ve znamení Terror en Méchíkó. Po hloupém, ale jinak zábavném akčním slasheru Trampa Infernal jsem šáhnul po něčem klasičtějším. "Prázdniny hrůzy" jsou taky trash jako kráva, dokonce i se stejným ksichtem hlavního hrdiny, tentokrát však jde o kdysi upálenou bosorku, co se vtělila do panenky. Ta začne dělat bordel zhruba od druhé půlky filmu, bohužel je dost neschopná alespoň někoho zabít. Přitom ten domek u lesa vyloženě škemral o rozehrání výrazně děsivějšího inferna, než jsou jen padající lustry, létající příbory nebo lednička plná červů. Jo, a pokud čekáte pobíhající panenku, jděte jinam – tahle pouze otáčí bulvy, navíc jen do jedné strany. Asi defekt, nebo co... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Průměrný duchařský horor o panence posedlé duší upálené čarodějnice... Nečekejte, že se bude panenka nějak moc projevovat (není to Chucky), jen otáčí očima, ale zase dokáže ovládat malou dívku, jménem Gabby... Taky nečekejte žádný gorefest nebo vysoký bodycount, tenhle kousek si vystačí i bez nich... Jak už jsem psal, průměrný horor s docela slušnou atmosférou a hudbou, "standartními" hereckými výkony a zcela viditelně lacinou výpravou... ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Nikterak originální horor, jenž po třiceti letech užívá hithcockovské prvky s panenkou, která řádí svýma otáčejícíma očima. Jinak nic. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pro mě hodně zábavný trash z Mexika. Čekal jsem ho daleko horší. Tohle je film na parádní nedělní noc. Atmosféra by se dala krájet, a panenka která umí jen točit očima působý lehce "creepy" barák i když vypadá jak polorozpadlá chatrč kterou tvůrci pravděpodobně našly někde v lese, působí solidně a pomáhá atmosféře. Nicméně kdo čeká krvák bude zklamán tady není prakticky ani kapka a vyloženě násilností je tu taky minimum. Pro mě milé překvapení, které mě mile potěšilo. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Verím tomu, že tvorcovia Vacaciones de terror išli do natáčania naplno a že v rámci svojich obmedzených možností urobili naozaj maximum. Remeselne si počínali dobre, filmu však akosi chýba iskra, nápaditosť či nejaká osobitá scéna, vďaka ktorej by výraznejšie zaujal. Bábika prevracajúca očami, levitujúci dvojník Petra Hečka, dym či explózie nestačia na to, aby sa tento nenápadný mexický horor človeku trvalejšie vryl do pamäte. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Don Fernando zdědí po vzdálené tetě víkendový dům. S rodinou se ho vydává obhlídnout a trochu si odpočinout od každodenního stereotypu. Netrvá však dlouho a v domě a jeho blízkém okolí se začnou dít zvláštní věci. Zjišťují, že zde byla upálena čarodějnice a služka samotného Satana, která přebývala dlouhá léta ve staré studni jako panenka. Začíná boj o holý život! 50% ()

Reklama

Reklama