Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už jako mladá studentka psychologie prosazovala Valerie feministické zásady. Svůj radikální feminismus později ještě propracovala a sepsala jakýsi manifest, který se pokoušela na ulici prodávat. Díky transvestitovi Candymu Darlingovi se nakonec dostává do kontaktu s proslulým umělcem pop-artu Andym Warholem. Ten je šarmem feministky fascinován a umožní jí, aby vystoupila v jednom z jeho filmů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zase plati, ze nehodnotim obsah a kecy tej radikalnej feministky, ale hodnotim film. Rezisersky dobre, tempo tiez, dialogy su .... spatne, fakt sa to nedalo pocuvat. Mary harron /Americke psycho/ tiez nejako zacinat musi ... 50 % ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Odpudivě radikální feministka oblékající se a chovající se jako chlap se v druhé části poněkud promění.(50%) ()

saladín. 

všechny recenze uživatele

Tak trochu ina nostalgia strati v druhej casti nadhlad v nesikovne zachytenom boji o vlastnu integritu (vo svete ktory je tradicne indiferentny k tomu ci ideme na doraz alebo nerobime vobec nic), ako celok potom prilis ploche and doesnt do justice to the environment. Z bohatierskej prvej polovice (late 60s & Warholova Factory) s kadenciou šílených hlášok prebijajucou i jine skvosty by Chytilova bud chrochtala blahom alebo sa zacala este viac kabonit z toho ze to ide i vtipne. "Polib si prdel" "Jo je to vazne skvelej nazev to teda je...ale ta hra byla hrozne sprosta" -"jo vypadalo to jako provokace" - "a ze jste policajtka" "Jo to sem - mam tu prukaz"--- ()

Reklama

Reklama