Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Komediální televizní seriál z prostředí divokého venkova. Aby Lukyn zachránil své manželství, rozhodne se zúčastnit soutěže amatérských kapel, ve které vyhraje krásnou motorku. Až se mu to podaří, vyveze na motorce svou ženu a ta mu jistě všechno odpustí. Zkrátka dokonalý plán! Co na tom, že Lukyn žádnou kapelu nemá, a že vlastně neumí na nic hrát... (prima+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

tata22 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, byla to blbost. Uměle, leckdy až úplně nelogicky poskládaný příběh, který neměl s realitou mnoho společného. Ale myslím, že smyslem bylo diváka jen a jen pobavit. Nic víc a nic míň. A přesně tenhle účel to myslím splnilo. Pokud člověk přijme tuhle tezi a oprostí se od všeho ostatního tak se na to dívat dá. Často jsem se bavil a smál, což se bohužel u většiny českých komedií či seriálů řici nedá. Takže za mne bych to tak neodsuzoval jak se zde někteří snaží. Máme TV plnou zdaleka děsnějších věcí... ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Svět revivalových kapel u nás je natolik bizarní, že si přímo říká o komediální zpracování. Bohužel realizace se zrovna nepovedla a humor byl postaven především na debilním chování většiny postav, než na tom, aby si dělal srandu z tématu vesnických kapel. Pár zábavných okamžiků to sice mělo, ale většinou humor zklouzával na úroveň babovřeských komedií. ()

Reklama

BlackDemon 

všechny recenze uživatele

Budem tu za blbca, ale mňa to bavilo a to fakt nie som fanúšikom vidieckeho odkazu Zdeňka Trošku. Je to vtipné, miestami ultravtipné a takú bežnú dedinu /a jedno či v Česku alebo na Slovensku/ to vystihuje celkom trefne. V porovnaní s vagínami v ružovej ordinácii a iných tv seriál odpadov je toto svieže a zábavné. A Escobar si zaslúži vlastný seroš :-) ()

ohneta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak debilní, říkal jsem si první dva díly a už u 4. dilu mě to docvaklo, že je to vlastně geniální. Nehledat v tom nic vážného, ale bavit se, k tomu je to určeno a když sem se na to začal divat očima tupouna, začalo mě to neskutečně bavit a nacházel dobré fory a přidanou hodnotu. Takže žádný vážný počin, ale pro zábavu, uplně v pohodě. Takže po pochopeni, k čemu tento serial je, spokojenost . ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Mám-li být upřímný, kdyby bylo možné udělit tři a půl hvězdy, tu malou půlku by si seriál jistě zasloužil. Nevím, zda jsou zdejší hodnotící zcela objektivní. Posuzuju-li seriál ve dvou rovinách (1. - komediální seriál, 2. - v porovnání s ostatní tvorbou televize Prima posledních let), pak mi rozhodně nevyleze odpad či jedna hvězda. Ani dvě. V každém díle jsem našel minimálně jednu scénu, a spíše jich bylo víc, kdy jsem se od srdce zasmál. Dílo se může pochlubit skvělým obsazením a originálním dějem. Lukyn chce vyhrát motorku a tak musí založit kapelu. Jenže žádný z party jeho kamarádů neumí na nic hrát. Ať už rozličné postavy, či dějová zápletka, tak či tak bylo na co se dívat. Karel Janák sice moc seriály nedělá, Rudolf Hrušínský nejml. zase dosud žádný scénář nepsal, přesto t opravdový prů.er není. Vzpomenu-li na seriály typu Zoo, Temný kraj, Zákony vlka nebo Duch, které se řadí k průměru a opravdové průšvihy typu V.I.P. vraždy, Dobré zprávy či Jetelín, pak Agrometal patří společně třeba s Vinaři k tomu opravdu lepšímu, zábavnějšímu a hodně koukatelnému a snesitelnému, co Prima zatím předvedla. ()

Galerie (218)

Reklama

Reklama