Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kamarádi Slim (Stephen Dorff), Otis (Clé Bennett) a Frank (Steven McCarthy) a jejich kamarádka Alex (Karen Cliche) mají v životě jedinou vášeň: rychlost. Na snowboardu i na bruslích se mění v partu, která vyznává maximální riziko: jejich heslem je rychlost a drzá odvaha. Proč své schopnosti neuplatnit k vlastnímu obohacení a zábavě jako bankovní lupiči? Nevšední kvartet zjišťuje, že díky svým schopnostem má šanci uniknout těžkopádné oficiální spravedlnosti. Plány čtveřice jsou stále odvážnější a jejich útěky stále smělejší. Slim vymyslí šíleně odvážný plán, který má všem vytřít zrak: podniknout pět po sobě následujících loupeží v pěti dnech se ziskem 20 milionů dolarů. A potom jít od toho... Jenže nic není tak snadné, tak se to zdá z nadhledu snowboardu. Kamarádi se musejí poprvé vážně utkat s policií - a s mafií! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Málokdy se stává, aby čistokrevný zástupce béčkových řad pobral takovou dávku zábavy. Gérard Pirès prokazuje nemalé zkušenosti v akčně-adrinalinovém subžánru, ve kterém kdysi zplodil nejúspěšnější Taxi a některé záběry napovídají, že rozpočet byl využit do posledního dolaru. Kaskadérské kousky v čele s kamionem řítícím se po levé straně nápravy dozajista ukojí libido každého náruživého adrenalinaře a oba ženské vrcholy milostného trojúhelníku jsou jednoduše k sežrání. Rovněž hláškující uklízeč "Elvis" jako by vypadl z oka brutální cynické gangsterky a směle spěje k nadžánrové sympatičnosti. Tupost celé zápletky je překryta spolehlivě. Podtržteno a sečteno - velice kvalitní řemeslo, které příjemně překvapí, pokud jste naladěni vypnout a nic od něj nečekáte. Jestliže si na sebe vydělá, mohl by se Pirès vrátit s něčím ještě vybroušenějším. Já osobně ho v kině podpořím... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Co to jako mělo být? Akční film? Kriminálka? Podle mě je to hlavně nuda. Jedna velká všeobsahující nuda. Hvězdičku dávám jen za odvahu tvůrců pouštět se do dalších a dalších experimentů na téma "Kolik náš divák ještě za své těžce vydělané peníze snese krávovin?" ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Prostoduchá akční zábava plná honění (brusle, auta) a zajímavý muziky. Pro někoho pokleslá filmová zábava, pro mě ,,jen" filmová zábava. Pár desítek kaskadérů se vyřádilo, vlk se nažral a koza zůstala celá. Ta akční koza samozřejmě. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::Začátek moc hezký !! Marně jsem si myslel, že bude film celou dobu takový :-( Bohužel se to pak rozjelo v nudnou blbost ........ Pár dobrých scének tam je, ale jinak veliké zklámání !! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Philip Glass: 1. Daydream In Blue ,2. To Get Down ,3. I Put A Spell On You ,4. Ho Ho ,5. Lack of Communication ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No teda nevim, ale od akcniho filmu bych cekal nejakou akci, jenze u tohohle jsem se po celou dobu nudil. Herci i kdyz moc nehrajou aspon vypadaj celkem symapticky, takze se da na ne dobre divat a libila se mi kamera, ktera dela slusny vychytavky. A to je vse - za to ty 2*. Zbytek skutecne stoji za hovno. Vetsinu casu kecy o nicem u kterejch sem fakt usinal, pak nejaka akce, ktera byla docela blba a odflakla a vinou dementni hudby ani nejak extra zazivna. Cely to na me pusobilo jako komedie, protoze jsem se furt smal nad dementnosti scenare. Od rezisera Taxi bych cekal neco vic. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Zástupce béčkových akčních snímků, u kterého jsem ocenil hlavně svižný děj a příjemnou 75 minutovou stopáž. Na akční snímek sice té správné akce příliš není, ale zase se nedá říct, že bych se u toho nudil. 2,5 hvězdičky..... ()

ditrue 

všechny recenze uživatele

Je to jasne becko. To jo ale kdyz od tohoto filmu nic moc necekate tak sice nedostanete nic navic ale nebudete zklamani. O originalite si muze tento snimek nechat zdat ale nektere akcicky jsou docela cool... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to horší. Nemá to příběh, takže se film aspoň rychle pohybuje od jedné akce k druhé a ty nejsou špatné (rejža je zatížený na náklaďáky jedoucí po dvou kolech). ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Takýchto filmov tu už bolo ... povykradúvané scény a nápady z iných akčných a krimi filmov a pozliepané dokopy. Ale aspoň sa dalo pozerať na Natashu :::) ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

No viděl jsem to jenom nějak chvílema a moc mě to nezaujalo, vlastně mi tam přišel zajímavý jenom Stephen Dorff. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Timo Maas rulez, díky úvodní písničce hvezdička navíc:D Jinak je to normální béčkový akční snímek, který nikterak nevyčnívá. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nejlepší scéna z celého filmu probíhá při úvodních titulcích. Útěk z vyloupené banky na kolečkových bruslích je suverénně nejoriginálnější akční sekvencí. Pak se toho děje ještě docela dost, ale už to není taková pecka. Scénář je klasicky béčkově nesmyslný, postavy jen letmo nahozené a nevýrazně zahrané. 50%, tři hvězdičky dávám čistě s přihlédnutím k tomu, že se vyrojilo příliš podstatně horších „extrémních“ filmů. ()

Reklama

Reklama