Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kamarádi Slim (Stephen Dorff), Otis (Clé Bennett) a Frank (Steven McCarthy) a jejich kamarádka Alex (Karen Cliche) mají v životě jedinou vášeň: rychlost. Na snowboardu i na bruslích se mění v partu, která vyznává maximální riziko: jejich heslem je rychlost a drzá odvaha. Proč své schopnosti neuplatnit k vlastnímu obohacení a zábavě jako bankovní lupiči? Nevšední kvartet zjišťuje, že díky svým schopnostem má šanci uniknout těžkopádné oficiální spravedlnosti. Plány čtveřice jsou stále odvážnější a jejich útěky stále smělejší. Slim vymyslí šíleně odvážný plán, který má všem vytřít zrak: podniknout pět po sobě následujících loupeží v pěti dnech se ziskem 20 milionů dolarů. A potom jít od toho... Jenže nic není tak snadné, tak se to zdá z nadhledu snowboardu. Kamarádi se musejí poprvé vážně utkat s policií - a s mafií! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Velmi slušný úvod, myslel jsem si, že se tempo udrží, ale spletl jsem se, nebo lépe řečeno nepodařilo se to tvůrcům....Určité scény byly zajímavé, zbytek nic moc.Takovým filmům s bankovním přepadením, jako např. Bod zlomu, Spojenec nebo Město nelze tento film vůbec přirovnávat.. Ale za snahu tomuto akčnímu béčku dávám 3*** ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Slim (Stephen Dorff), Otis (Cle Bennet), Frank (Steven McCarthy) a Alex (Karen Cliche) je partička zlodějíčků, kteří se baví vykrádáním bank. A jelikož jsou to zároveň vyznavači adrenalinových sportů, tak k loupežím vždy využívají některého z těchto sportů. Ale na každého jednou dojde, a skupinu začne ohrožovat neznámý chlapík, který po nich chce vykrást další banku - jinak je nahlásí na policii. Ale akce se zvrtne, a Alex umírá - což ostatní nutí k zamyšlení, zde ty prachy stojí za to. Ale neznámý od party vyžaduje víc ... Docela zábavná adrenalinová jízda od prvních minut až do konce. Je potřeba ale trochu utlumit mozkové procesy, protože velké přemýšlení tomuto filmu moc nesvědčí (zvlášť když se ke konci do těch "zvratů" začal zamotávat asi i pan režisér). Ale což, herci jsou docela sympatičtí, i mezi Stephen Dorffem a Nataschou Henstridge to docela jiskří. Nemusím tento film vidět nijak často, ale jednou, dvakrát za život asi přežiju :) ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Nejel tudy někdo na kolečkových bruslích? Ano. Jel. A že to byla úchvatná jízda, radost pohledět. Partě zdvořilých zlodějů však zkříží plány pan nezdvořilý a hned vzápětí pan neslušný se šikovným nožíkem na králíky. Po dvou nechutných vstupuje do hry sexy kráska s kvérem na štíhlém stehně. Houstnoucí ovzduší provětráme padákem a nášlapnou minou v duchu sentence: udělej banku a zmiz. P.S. A buď slušný a řekni prosím. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Pires odišiel za oceán a vôbec to nedopadlo ako odpadové dno. Čo si však preniesol je zbesilé francúzske tempo, ktoré síce neškodí ale ani nevysvetľuje a nedáva čas pochopiť emócie. Všetko francúzske neotrelé zostalo, akcia na moste za použitia hudby je dostatočne surreálna a skvelá, ostatné je udica pre Dannyho jedenástku. TU si Dorff vystačí so štyroma a ide im to skvelé. Či sa oplatí šukať s políciou si každý odpovie sám. Musí to vidieť. Pomerne rýchla akcia na pozadí príbehu kríženého od Oceana po Bod zlomu. (videné 22.1.2019, Filmplus archív) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nejlepší scéna z celého filmu probíhá při úvodních titulcích. Útěk z vyloupené banky na kolečkových bruslích je suverénně nejoriginálnější akční sekvencí. Pak se toho děje ještě docela dost, ale už to není taková pecka. Scénář je klasicky béčkově nesmyslný, postavy jen letmo nahozené a nevýrazně zahrané. 50%, tři hvězdičky dávám čistě s přihlédnutím k tomu, že se vyrojilo příliš podstatně horších „extrémních“ filmů. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama