Reklama

Reklama

Ahoj Pipi!

  • Česko Pippi se připravuje na Vánoce (více)

Obsahy(1)

Další dobrodružství superstatečné dívky Pippi Dlouhé punčochy a jejích přátel Tommyho a Anniky v tomto filmovém ztvárnění klasického švédského televizního seriálu. Podle knihy Astrid Lindgrenové. Čarovná atmosféra svátečního období však ani teď nezabrání, aby Pippi všechno nepojala opět po svém a aby s přáteli i nadále nevyváděla své originální kousky. Jak jinak i teď ji pomáhají tečkovaný kůň, opička Pan Nilson a přátelé. Ale Vánoce to budou určitě nádherné a plné překvapení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Ale jo proč ne. Pamatuju si to ze svého dětství, kdy jsem to zbožňovala a ruku na srdce, kdo tenkrát nechtěl bejt aspoň na chvíli na místě Pipi. Je to o hodně starší film než jsem já, ale kupodivu ani dneska mi to nepřijde tak infantilní jak se zdá. Je to prostě dětský svět se vším všudy a když vidím jak i dnes sedí děcka jako přikovaný na gauči a ani nedutají, s chutí si sednu a koukám taky. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Ako malú ma pri prvom pozretí veľmi sklamal fakt, že hoci v názve sa sľubovali Vianoce, tým bolo venovaných možno desať posledných minút. A i to veľmi smutné v úvode (Pipi ich trávi sama, v tmavej Vile Vilôčke,a klame mamičke, ktorá je v nebi, a s ktorou sa malá Pipi zavše rozpráva, aká je šťastná, len aby nemusela priznať, ako ju samota v tieto dni zraňuje) a veľmi naivné v závere (všetky deti sa hneď po večeri vyberú od rodín, pretože tráviť Vianoce s Pipi je predsa len zaujímavejšie, ako prežiť ich normálne ... no isto). Jednoducho, nebyť štandardných šibalstiev a výmyslov vo väčšej časti filmu, zrejme som z takých "Vianoc" rozčarovaná ... ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Pipilota Citrónie Cimprlína Mucholapka Dlouhá punčocha a její fantasy world bez hranic. Takhle si představuji hrdinu s nadpřirozenými schopnostmi a s určitým morálním statusem. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Røros v Norsku a ve Visby na švédském ostrově Gotland. (Cheeker)

Reklama

Reklama