Reklama

Reklama

Ahoj Pipi!

  • Česko Pippi se připravuje na Vánoce (více)

Obsahy(1)

Další dobrodružství superstatečné dívky Pippi Dlouhé punčochy a jejích přátel Tommyho a Anniky v tomto filmovém ztvárnění klasického švédského televizního seriálu. Podle knihy Astrid Lindgrenové. Čarovná atmosféra svátečního období však ani teď nezabrání, aby Pippi všechno nepojala opět po svém a aby s přáteli i nadále nevyváděla své originální kousky. Jak jinak i teď ji pomáhají tečkovaný kůň, opička Pan Nilson a přátelé. Ale Vánoce to budou určitě nádherné a plné překvapení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Pipilota Citrónie Cimprlína Mucholapka Dlouhá punčocha a její fantasy world bez hranic. Takhle si představuji hrdinu s nadpřirozenými schopnostmi a s určitým morálním statusem. ()

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Západní Německo společně se Švédskem a rok 1969... No to musí být přece velkofilm! Není. Jediné, co by se na filmu dalo trochu ocenit je, že je natočen po vzoru moderního světa, sice zatím pouze ve 2D, ale barevně! A to je masakr... Odpad!! ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Kdo neví, jak vypadají Vánoce u Pippi dlouhé punčochy, tak se bude asi hodně divit. Tohle je tedy rozhodně zíážitek... ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Ako malú ma pri prvom pozretí veľmi sklamal fakt, že hoci v názve sa sľubovali Vianoce, tým bolo venovaných možno desať posledných minút. A i to veľmi smutné v úvode (Pipi ich trávi sama, v tmavej Vile Vilôčke,a klame mamičke, ktorá je v nebi, a s ktorou sa malá Pipi zavše rozpráva, aká je šťastná, len aby nemusela priznať, ako ju samota v tieto dni zraňuje) a veľmi naivné v závere (všetky deti sa hneď po večeri vyberú od rodín, pretože tráviť Vianoce s Pipi je predsa len zaujímavejšie, ako prežiť ich normálne ... no isto). Jednoducho, nebyť štandardných šibalstiev a výmyslov vo väčšej časti filmu, zrejme som z takých "Vianoc" rozčarovaná ... ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Pro dospělé diváky to sice bude až moc naivní, ale pro děti je to perfektní snový film! Akorát ten nový český dabing (vytvořený v roce 2011) poněkud kazí dojem, ale pokud vám nic neevokuje ten původní, tak se to dá přežít. *** Ve zkratce: Zopakujte si nábosilku. ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Ale jo proč ne. Pamatuju si to ze svého dětství, kdy jsem to zbožňovala a ruku na srdce, kdo tenkrát nechtěl bejt aspoň na chvíli na místě Pipi. Je to o hodně starší film než jsem já, ale kupodivu ani dneska mi to nepřijde tak infantilní jak se zdá. Je to prostě dětský svět se vším všudy a když vidím jak i dnes sedí děcka jako přikovaný na gauči a ani nedutají, s chutí si sednu a koukám taky. ()

Reklama

Reklama