Reklama

Reklama

Slunečnice roční

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Julia (Anna Castillo), dvaadvacetiletá matka dvou dětí, se zamiluje do Óscara (Oriol Pla), problémového chlapce, se kterým naváže milostný vztah. Čím více času spolu tráví, tím více si Julia klade otázku, zda je Óscar tím, koho skutečně potřebuje po svém boku, což ji přiměje vydat se na soukromou cestu za štěstím pro sebe a svou rodinu. (mac000)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (2)

rivah 

všechny recenze uživatele

Film o mladé ženě s dvěma malými dětmi nespokojené s náladovým narcisistním partnerem, ani s bývalým manželem, a tak se rozhodne najít si lepšího muže.(50%) ()

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Film o křehkosti a zranitelnosti ženské síly a sebedůvěry a o jejím postupném pravděpodobném vyvanutí, nenajde-li adekvátní podporu a partnerství - a o tom, že ani good guys nemusí hned chápat, co skutečné partnerství po boku (vyčerpávané) ženy obnáší. Na Rosalese - vzhledem k jeho dřívějšímu kouzlení s kamerou, formou, narací a hloubkovou strukturou (viz třeba geniální Snění a ticho nebo Kulkou do hlavy (můj komentář)) - nečekaně civilní a skoro až moc obyčejné a doslovné vyprávění, které mi ale s odstupem připadá čím dál působivější a utkvívavější... Ostatně se mi zdá, že to není první kvalitní režisér, který nazírá, že doba a společnost a také určitá témata si nejspíš žádají přímočařejší díla, komentáře a debatu. (Festival La Película, Malý sál Světozoru, s R. a Lí.) *~ ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama