Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina od Petra očekává, že se ožení s vybranou nevěstou. Má tak ochránit majetek rodiny a její postavení. Petr chápe svou zodpovědnost, jenže srdce ho táhne jinam. Bára je přesvědčená, že ví, kdo ublížil klavíristce Martě. Pomůže jí Petr? Bude hájit rodinu, nebo spravedlnost? Alenin přítel Jakub chce učinit další důležitý krok pro jejich společnou budoucnost. Co na to Alena? (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

Anet21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⚪Niektoré motívy sú spracované lepšie a aj logickejšie ako v slovenskej verzii, no niektoré sú zase ako z čistej telenovely, melodramatické, natiahnuté na hranicu znesiteľnosti, aj keby sa dali vyriešiť hneď (celá linka s pasmi pre ženu, s tým, že ich z nejakého dôvodu vybavuje hlavná hrdinka namiesto toho, aby len žene povedala, kde ich zoženie a tá si ich vybavila sama), dialógy už klasicky silno nedobové.⚪Niektoré postavy zatiaľ nie sú využité vôbec (napr. brat vozíčkar) a pôsobia ako krovie, prekvapí Mikluš ako veľmi slušný charakterový herec so zaujímavou charizmou, ktorý si tým hraním policajných idiotov celkom pokazil meno.⚪ ()

Reklama

JenTR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prosímvás řekněte někdo tvůrcům, že za Bílou/Zlatou labutí fakt není vidět Pražský hrad, je to pohled zcela jiným směrem. Pokaždé tam ukazují ten fejk záběr.  Jinak co dodat k tomuto dílu, už jsem se těšil, že se konečně zbavíme těch dvou blbů (násilnický švagr + zloděj Záhoř), ale vidím, že to budou ještě dále natahovat a pořád v tom bude holka plavat. Velká výtka pak směrem k této hlavní hrdince, která v roce 1939 rozverně vyběhne ven a staršího pána pozdraví: "DOBREJ".  Tvl. Příště by mohla říct třeba: "to je cool vohoz, kámo". ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto nedůvěryhodné zápletky pokračují. 30. léta z toho moc cítit není, navíc, když se herci chovají a mluví jako ze současnosti. A co je to za obchoďák, kde se objeví jeden nakupující za hodinu? Kde jsou nakupující? Těch pár mátožných postav, které bloumají kolem regálů, dokud se hlavní postavy prodavaček nevykecají? Koukám to režíroval námezdný rutinér Arichtev - asi už mu v "rodné" ČT málo platili. ()

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že je to docela slušné řemeslo a dá se na to koukat. Rozhodně nadprůměrné dílo. Sice se to maličko táhne a trochu nám to vaří z vody al atmosféra je celkem fajn. Oceňuji casting, neokoukané tváře. Je fakt, že těm mladým a mladším hercům to úplně nejde ale je zajímavé, že v tomto dílku je to ku prospěchu věci. Když se na plac dostaví pan Kostka s Danielou Kolářovou tak jejich dokonalé hraní trochu tahá za uši. Je to zvláštní, nikdy bych si nepomyslel, že něco takového vyslovím, protože jsem velký kritik současného herectví a se slzou v oku vzpomínám na staré bardy typu Sováka, Menšíka, Cupáka, Haničince a pod. Ale tady jakoby tomu bylo naopak. Popravdě si to neumím vysvětlit ale zkuste se nad tím zamyslet, něco na tom je. Uvidíme jestli se děj někam pohne a nebudeme řešit pořád jen "znásilnění". Na závěr poznámečku: Kristýna Ryška je fantastická. Role pro ni jako stvořená. Když se objeví na place hnedka  zpozorním - nejenom krásná ale i šikovná :-) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama