Reklama

Reklama

Zlatá labuť

(seriál)
  • Česko Obchodní dům (pracovní název)
Trailer
Česko, (2023–2024), 52 h 8 min (Minutáž: 50–60 min)

Hrají:

Marta Dancingerová, Adam Vacula, Petr Kostka, Daniela Kolářová, Petr Stach, Kristýna Ryška, Hana Kusnjerová, Simona Lewandowska, Mark Kristián Hochman (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Báře Veselé (Marta Dancingerová) se smůla lepí na paty a je na útěku před spravedlností. Shodou okolností se tak trochu nedobrovolně stává prodavačkou oddělení módy v právě otevřeném obchodním domě Zlatá labuť. Ten je doslova dechberoucím palácem přepychu a novou moderní dominantou centra Prahy. Za jeho luxusními výlohami kráčí dějiny. Píše se totiž 15. března 1939 a okupační vojska překračují naši státní hranici. Kromě Bářiny linky budou diváci sledovat osudy jejích kolegyň, a to Evy Duškové (Beáta Kaňoková), která by se ráda stala slavnou herečkou a Aleny Zimové (Simona Lewandowská). Zlaté labuti vládne rodina Kučerů s nekompromisním otcem rodu Rudolfem (Petr Kostka), klidnou silou rodiny maminkou Boženou (Daniela Kolářová), dcerou a dvěma syny. Rudolfem mladším (Petr Stach), upoutaným po dětské obrně na invalidní vozík, a nejmladším Petrem (Adam Vacula), tak trochu problémovým rodinným rebelem. Do čela řízení rodinného klanu se ale dere především jejich sestra Irena (Kristýna Ryška), intrikánka a milovnice luxusu a moci, která žije v odcizeném vztahu se svým manželem Lukášem (Robert Mikluš). (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Tryskomyš k tomuto seriálu (8)

Zlatá labuť (2023) 

Skvělý dobový kostýmní seriál z 2. světové války. Mimo jiné mě poslední dobou toto období hodně zajímá. A jako bonbonek navíc pěkné prostředí obchodního domu pojmenovaného Zlatá labuť inspirované skutečnou Bílou labutí. ()

Série 1 (2023) (S01) 

Skvělý dobový kostýmní seriál z 2. světové války. Mimo jiné mě poslední dobou toto období hodně zajímá. A jako bonbonek navíc pěkné prostředí obchodního domu pojmenovaného Zlatá labuť inspirované skutečnou Bílou labutí. ()

Epizoda 1 (2023) (S01E01) 

Krásný seriál. Jsem absolutně spokojená. Ojedinělý v tomto čase. Navíc o době, která mě poslední dobou nadmíru zajímá, tedy 2. světová válka. A prostředí obchodního domu je též zajímavé. Jako bonus skvělí herci v čele s Martou Dancingerovou. ()

Epizoda 2 (2023) (S01E02) 

Krásný seriál. I druhý díl je perfektní. ()

Epizoda 21 (2023) (S01E21) 

V tomto skvělém seriálu byl dnešní díl ještě o level lepší než jindy. Už se nemůžu dočkat dalšího. ()

Epizoda 1 (2023) (S02E01) 

Seriál pokračuje ve svém standardu, tedy bezpochyby skvěle. Dobový kostýmní seriál z 2. světové války. Mimo jiné mě poslední dobou toto období hodně zajímá. A jako bonbonek navíc pěkné prostředí obchodního domu pojmenovaného Zlatá labuť inspirované skutečnou Bílou labutí. ()

Epizoda 13 (2023) (S02E13) 

Seriál si stále drží laťku velmi vysoko. V současné době je to nejlepší premiérový seriál na televizní obrazovce. ()

Epizoda 1 (2024) (S03E01) 

Na pokračování tohoto seriálu jsem se těšila asi nejvíc. Ani nová série mu neubrala na zajímavosti. Naopak, začíná to být víc a víc dramatické. ()

Reklama

Reklama