Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (178)

golfista 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem se dlouho tak nenasmál. I když je to dost černá komedie (úsměvný je kupodivu i pohled na čerstvě zavražděného právníka), je skvěle vymyšlená a nafilmovaná. Velmi příjemné překvapení. Myslím tak **** a půl a nepouštět s nedospělými dětmi :-) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tak z téhle komedie je cejtit klitoris v tom dobrém. A máte to, pánové, dobře vám tak. Zajímavý nápad, výteční herci (Paul Reiser), vynikající dialogy. Závěr byl neodolatelný, proto ta 5. -MÁŠ RÁDA VODU? -MILUJU JI. JE TO MOJE DRUHÁ NEJOBLÍBENĚJŠÍ VĚC NA SVĚTĚ. -FAKT? A CO JE TA PRVNÍ? -ŠOUSTÁNÍ. ()

lebowski 

všechny recenze uživatele

Rozhodoval jsem mezi 4 a 5, spíše něco mezi, byl jsem velmi příjemně překvapen, každý mluví o tom samém z jiného pohledu, vše do sebe zapadá a člověk se musí smát, závěrečná přestřelka s jinou hudbou a je to drsný závěr, takhle bláznivá komedie, Goodman je už klasik,ostatní také dobří. Pro každého černý humor není. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Monumentálny pomník na počesť pôvabu a sexepílu Liv Tyler. Film inak za 3* (výborné hlášky), ale za jej "žhavosť" ešte jednu musím pridať. Hrá tu síce neuskutočnú sliepko-mrchu (ak chcete, nazvite femme fatale), ale kto z nás by si aj napriek tomu nenechal takto obliznúť ucho, umyť auto ("A to ste ešte nevideli, čo dokáže s hadicou!") alebo trebárs aj vyplieskať bičíkom? ;-) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Začalo to jedné žhavé noci... a skončilo to dobrým filmem se strukturou vyprávění ala Kurusawův Rašomon. Vtipné, nápadité a výtečně obsazené. Dokonce i Liv Tyler tady její osudovou krásku bez problémů uvěříte. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Hodně, ale opravdu hodně černá komedie s libovými herci (Matt Dillon, Liv Tyler, Paul Reiser). Závěrečná řežba nemá chybu. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vtipná komedie ve stylu, který nesnáším (kupa "nedorozumění", přechcávání od postav, které mi lezou na nervy, atp.) a s jednou geniální hláškou (k jejímuž pochopení je však potřeba vizuál)... "You... Village People!" ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman: 1. Love Is Alive ,2. Whole Lot of Things ,3. Got 2 B Luv ,4. She Likes the Attention ,5. Velvet ,6. Sexy Body ,7. So Hot ,8. Take Me Away ,9. Ymca ,10. Love Is Rare ,11. Wanted Man ,12. Score Suite , ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Černočerná komedie s andělskou mrchou, pro jejíž pohled (a nejen pohled) by každý chlap vraždil. A taky vraždí. Škoda jen, že se skvělé dialogy a gagy nedostaly i do závěru, který je na i na bezservítkovou komedii snad až přehnaně černý. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Začalo sa to jednej horúcej noci... dlhý názov, ale dobrý film, hoci tých 80% je predsa len trošku nadsadených, na strane druhej, je to riadne morbídna komédia, plná svižného rozprávania podareného príbehu (jeden príbeh niekoľkými uhľami pohľadov, výborný nápad), pôvabných nápadov (kontajner) a zaujímavého hereckého obsadenia: Matt Dillon, John Goodman, Paul Reiser a samozrejme femme fatale Liv Tylerová. A bonbón v podobe uvoľneného Michaela Douglasa. Užite si tento film. Hlavne na DVD. Kino Považan 2001 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totalni masakr. Hodne cerna komedie, ktera se s nicim moc nemaze. Dej filmu je dobre propletenej a sviznej a zaver v Randyho domu, prestrelka a jina hudba, je naprosto dokonalej. Jednotlivy postavy jsou naprosto vynikajici. Jedna z nejlepsich roli Michaela Douglase, jehoz Mr. Burmeister proste nema chybu. Druhej nejlepsi byl Richard Jenkins a jeho trosku uchylnej otec Jimmy. Pak tu je uchylackej pravnik, co rad beha v kozenym oblecku, skvele zahrany Paulem Reiserem. Matt Dilon, Liv Tyler a John Goodman jsou zde asi nejnormalnejsi, ale to neznamena , ze by byli mene vtipny. Dlouho jsem se takle nezasmal, sice trosku slabsich, ale 5* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejsem žádnej gay. Přišel jsem opíchat bratrancovu holku." Škoda, že se mi Jewel jen líbí. Ona bohužel není tou, pro kterou bych se přiznával k vraždě, ničil důkazy nebo si nechal nasazovat obojek. Ovšem tři nadržení idioti se našli, tak si pojďme poslechnout jejich verzi příběhu, kterou se zpovídají znuděnýmu vrahovi, zmatený psycholožce a nadrženýmu knězi. Já se u toho bavil královsky, takže můžu doporučit vtípek související s Volným pádem, přestřelku v rytmu YMCA nebo setkání Carla s kontejnerem. A jelikož mám pro strach uděláno, tak bych se do boje s Jewel nebojácně pustil. Sice bych po deseti minutách přišel o dům, auto, sbírku hokejovejch kartiček i koule, ale se ztrátama se v boji musí počítat. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

"I'm gonna kill all you... damn Village People!" Snímek, připomínající novější tvorbu bří Coenů, se celou dobu plouží někde mezi nudou a mírnou zábavností. Vše pozvedává až hodně povedené finále, jehož součástí je i výše citovaná hláška, při níž jsem se konečně od srdce zasmál. K jejímu pochopení je ovšem nutno umět identifikovat interprety hitu "YMCA" nejen z poslechu. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

"It's fun to stay at the Y-M-C-A. It's fun to stay at the Y-M-C-A. They have everything for you men to enjoy, You can hang out with all the boys ... It's fun to stay at the Y-M-C-A. It's fun to stay at the Y-M-C-A." ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná komedie s roztomile dřeváckým M.Dougasem nájemným vrahem a hráčem binga, uhrančivou andělskou mrchou Liv... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Au, tak pri tomto snímku s nami muselo súcitiť aj ženské publikum. :) Strašne neodolateľná komédia, ktorú robí tak super pozeravou ani nie tak sexi Liv Tyler, ale nesmierne krutý a dlhý maratón hlášok, vtipov a skvelej nápaditosti. Samozrejme, k celkovému úspechu sa pričinil hlavne spôsob spracovania, tri príbehové roviny, ktoré rozprávajú vlastne jeden príbeh z rôzneho uhlu pohľadu. Záverečné splynutie do absolútne famózneho záveru patrí k vrcholným scénam čiernych komédií. Škoda, že každý príbeh mal pred tým skvelým záverom niekoľko múch, inak by to bolo dokonalé. Takto je to aj tak dokonalé, ale. 85%. ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Tak toto MOHU opravdu několikrát. Šťavnaté, masité, chutné, voňavé, melodické.... Tyler, pro někoho naivka, zde obstojně zahrála pěknou mrchu. Zdařilé proplétání příběhu, titulky s hvězdičkou, černá komedie jak se patří......no a nakonec ta popelnice.... ()

Reklama

Reklama