Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

viperblade 

všechny recenze uživatele

It all started one night at McCools… řeknou svorně tři muži a my od té doby sledujeme jejich vyprávění, které se začíná krásně prolínat do vtipné (Paul Reiser boduje!) a sexy (pokud milujete Liv Tyler, musíte si sehnat tenhle film, pak ji totiž budete milovat ještě víc) komedie. Nebudu vám lhát, tenhle film není dokonalý a opravdu jsem se zasmál tak dvakrát až třikrát, ale celou tu dobu jsem se usmíval a pochechtával a opravdu těšil na to, co se stane příště. Kdyby si ještě někdo pohrál se scénářem a nasměroval ho do ještě černější roviny humoru (možná už jsem toho viděl dost, ale opravdu černá komedie to je maximálně až ke konci) pak bych byl naprosto spokojený. Takhle jsem jen opravdu spokojený a dám 80 %. ()

Mr.Jackass 

všechny recenze uživatele

Výborná odreagovávačka, kde člověk vypne a nemusí přemýšlet. Žádný zázrak jsem nečekal a dost se pobavil. Liv Tyler byla neskutečně hot...i zajímavá hudba a samozřejmě celý děj je prostě zajímavou směsicí scén braných z různých úhlů a i ostatní herci uspokojující. Douglas jako vždy a Goodman taky nikdy nezklame. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Au, tak pri tomto snímku s nami muselo súcitiť aj ženské publikum. :) Strašne neodolateľná komédia, ktorú robí tak super pozeravou ani nie tak sexi Liv Tyler, ale nesmierne krutý a dlhý maratón hlášok, vtipov a skvelej nápaditosti. Samozrejme, k celkovému úspechu sa pričinil hlavne spôsob spracovania, tri príbehové roviny, ktoré rozprávajú vlastne jeden príbeh z rôzneho uhlu pohľadu. Záverečné splynutie do absolútne famózneho záveru patrí k vrcholným scénam čiernych komédií. Škoda, že každý príbeh mal pred tým skvelým záverom niekoľko múch, inak by to bolo dokonalé. Takto je to aj tak dokonalé, ale. 85%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Príbeh jednej sexice, ktorá trom mužom dokonale zamotá hlavu, je úžasná mozaika troch príbehov rozprávajúcich v štýle Pulp Fiction - čiže príbeh v rozdielnom podaní troch nadržancov, ktorí by "ho" vopchali aj do mixéru, .. príbeh plného postáv, ktoré sú sami o sebe uletené, .. príbehu, z ktorého tečie čierny humor, štipľavé a pikantné dialógy a ktorého absurdita a genialita vám dôjde až v závere, keď zistíte o čo tam vlastne šlo. Prejdem ale k tomu najpodstatnejšiemu - nikdy v živote už asi neuvidíte Liv Tyler v takto šťavnatých a pritom nevinne, zručne a vtipne natočených scénach, pri ktorých musí v každom chlapovi zabublať a zovrieť testosterón až sa vám z uší bude pariť a aj ten najzaprisahanejší kňaz musí oľutovať sľub celibátu. Naozaj kvôli Liv si to pozrite. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane, keď stretnete krásnu vypočítavú ženskú? Čo sa stane, keď muž nepoužíva mozog, ale južnejšie partie? Ako vidia dvaja ľudia tú istú situáciu zo svojho pohľadu? A čo je schopný urobiť chlap, keď ním lomcujú sexuálne pudy? Na tieto otázky vám dá odpoveď táto veľmi, veľmi, veľmi vydarená komédia. Liv Tyler ako vypočítava mrcha, ktorá namotala troch (4) mužov a prežil len jeden. Záverečná scéna s paródiu na Village People mi nedovolila sa ani nadýchnuť a skoro som si natrhol bránicu (bol tam aj indián). Za plným hodnotením stoja aj výborní ostatní herci vrátane M.Douglasa, ktorý tu hrá skôr vedľajšiu rolu. Film kde začal tam aj skončil, čiže Never ending story. Snímok na pohodový večer v adultnej partii, deti a pubertiaci sledujte radšej niečo iné! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Skutečný bar „McCool's" se nachází v St. Louis, ale filmaři se rozhodli v něm nenatáčet, protože je moc temný a ponurý. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)
  • Je to první film, který byl produkován společností Michaela Douglase „Further Films“. (Tygrys)

Reklama

Reklama