Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprednostniť športovú kariéru alebo sa naplno venovať vlastnej rodine? Michael Andropolis (Michael Douglas), americký maratónsky bežec, celú svoju energiu a čas vkladá do športu. To prináša odcudzenie sa rodine a stratu rešpektu vlastných detí. V presvedčení, že si ich úspechom na olympiáde získa späť, začne znovu naplno trénovať (Yoss)

(více)

Recenze (7)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ja rad behavam, a sympaticke bolo na filme, ze Dagles riesil ci ma radsej sportovo behavat alebo sa venovat rodine ........zarobkovo to nebola extra slava, a v slusnom nadpriemere sa film udrzi aj po 40 rokoch : 72 % ()

hladass

všechny recenze uživatele

Musím se pochlubit, že znám runninga osobně... Sportovce tělem i duší... Vášnivý cyklista, který nepohrdne ani in-line bruslemi, posilovnou či badmintonem... Prostě vynikající sportovec, který se za své koníčky nestydí... EDIT: teď jsem viděl jakou má hlavní hrdina filmu na hlavě hustou hřívu... Tak to já znám úplně jiného runninga... ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tak sportovní filmy, jsou pro mne opravdu oblíbené téma. V tomhle žánru totiž člověk opravdu narazí na velice silné životní příběhy. V běžci to určitě nebylo jinak. I když snímek není založený na skutečné události, což by ho udělalo ještě silnější. Přesto se na něj koukalo velice dobře a určitě jsem ani na chvilku neztratil svoji pozornost. Michael Douglas se tady představuje v méně známé roli maratónského běžce, který svojí účastí na olympiádě, touží získat zpět svoji rodinu. Pro mne velice zajímavý film, který mohu určitě doporučit. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Nejen sportovní drama ale tak trochu i romantický. Slušně zpracovaný a herecky taky na dobré úrovni. Michael Douglas velmi přesvědčivý, jestli někdo/něco tady je nad úrovni ostatních tak je to právě on. Upoutal i Eugene Levy. 3/5 ()

OlaJ 

všechny recenze uživatele

Obyčejný filmeček o lidské touze něco dokázat především sám sobě, a o tom, že to nikdy nesmíme vzdát, ať už jde o sportovní výkon, nebo o život. Jeden z ranných Douglasových filmů, který mě nadchl a velmi dojal. ()

Reklama

Reklama