Reklama

Reklama

Šokující Asie 2: Poslední tabu

  • Hongkong Shocking Asia II: The Last Taboos
všechny plakáty
Hongkong / Západní Německo, 1981, 90 min

Režie:

Rolf Olsen

Hudba:

Erwin Halletz

Obsahy(1)

Při sledování tohoto dokumentu si nejprve uvědomte, že lidé v červenci 1969 vystoupili na Měsíc. Kdo však neviděl Šokující Asii, neví, co se na světě ve skutečnosti děje. Vše, co uvidíte, bylo natočeno ve chvíli, kdy daná situace probíhala. Při čtení tohoto textu se tyto neuvěřitelné události někde dějí. Nic není zkresleno nebo upraveno. Prostě neuvěřitelné!!! Pálení mrtvol a fanatické obřady u Gangy. Čarodějové z Ashramu a mrtvá indická božstva. Náboženští fanatici z Taipusanského festivalu. Hotely lásky a sexuální festival v Japonsku. Hříšné zábavy transvestitů a hermafroditů. Tajemství a zahády asijských léčitelů. Senzační operace hermafroditů. Tetování jako umění erotiky. Sloní festival v Thajsku. Zápasy žen a trpaslíků. Stahování kůže zaživa. Muzeum sexu v Tobě. SM show... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Šokujúca Ázia 2": uctievanie posvätných opíc, pohanský pohreb, primitívny rituál plný násilia, smradľavé chudinské getto, nočné bary, striptíz, sexuálne služby, spiritualisti, psychoterapeuti, liečitelia, operácie holými rukami, jaskynné cintoríny, vysušené múmie, hrobky, zmrzačení lovci žralokov, trpaslíci, liliputáni, život v psích kotercoch, bordely, prostitútky, obchod s bielym mäsom, pitie hadej krvi, bizarné sexuálne praktiky, žiletky v piči, bondage, náboženský fanatizmus, kolónia malomocných, liečba drogových závislostí, súboje býkov, kohútie zápasy, brutálne bitky. * ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Poměrně otevřený dokument, který nám odtajňuje některá asijská tabu - tajemné rituály, podvodné léčitelé, zakázané souboje, tajemství vykřičených čtvrtí a mnoho dalších. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Tento diel som videl ako posledný a musím povedať, že kvalita tejto trilógie klesá priamo úmerne. Tento diel nie je tak dobrý ako jednotka, no nie je ani tak zlý ako trojka. Niekoľko zaujímavých častí, niekoľko nudných, no celé to v nadpriemere drží normálna stopáž... 60%. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

To jsem překvapen, že je jak koukám dokument tak vousatý. Nebýt zašlého materiálu,a předpotopních syntetizátorech působí to jako dnes. Vyvolává to mnohé otázky. To přelidnění na Filipínách je dnes v době změn klimatu a genocidě přírodních druhů ještě děsivější. Mě se Asiatky nelíbí, ale kamarád si vzal Filipínku. Než aby dívka skončila jako bezdomovkyně na ulici, tak je nahý tanec ucházející řešení. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já jsem se docela pobavil. Nejvíc mě zaujal neobvyklý lov a potrestání nezbedných žraloků a ti postižení v nemocnici. Jako takový bonus potom prohlídku asijských bordelů a různé praktiky, které žluťáky uspokojí. Jako horor hodnotit tenhle dokument nebudu, byla by to čistá 0, jako exotický dokument s malou ukázkou asijského života 40% ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Skoro tak dobré, jako první díl, ale bohužel tu ubylo tzv. šokujících scén a snad přibylo erotiky. Některé scény tu jsou úplně zbytečné, protože je člověk běžně zná a určitě znal už i v době vzniku v západním světě a nejsou vůbec urážející. Naopak některé, jako například podmořské korálové pohřebiště, kouření cigaret vagínou nebo hotel, kde jsou místo pokojů klece tak 2x1 metr a dřevěné prkno, jsem v životě neviděl. Pro mě zase přínos a zábava, ale občas už i trochu nuda. 50% ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Buď vypnout zvuk a proklikat nebo nekupovat vůbec. ______ Obálka je ale báječně udělaná, kvůli ní to mám. ________ Souhlas s JohnBruk. Pouze něco dodám ... Chybí tam jakékoli užitečné informace, nedáváš-li teda přednost Nedělním Chvilkám Poesie. Příklad : ukážou drzé posvátné opičky před chrámem ale nevysvětlí proč tam jsou (kvůli důvěřivým turistům? ... ), co když je někdo kopne (hlídá se to? ... jaké jsou tresty za znesvěcení? ...), proč jsou vůbec posvátné (kupř. legenda o Opičím Králi .... zabíjí krysy či co? ... ) a tak dál. _______ DOPORUCENO ________ Volně dostupný seznam šokových stránek, obrázků a.t.d http://encyclopediadramatica.com/Shock_sites . ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu hodně slabé nejlepší je ta myšlenka jací jsou turisté svině a hlavně že režisér když to natáčí tak ta svině není to se my líbilo :-) ()

Mattezs 

všechny recenze uživatele

No tak viděl jsem všechny tři díly této "šokující" série a je to v podstatě jedna velká nuda, jsou tam většinou zachycené věci, které jsou po celém světě nejenom v asii, jež doprovazí trapný komentář. Jediné co mě zaujalo, je že uchylní japonci (o nichž to ostatně všichni víme) si můžou v obyčejném sexshopu koupit obnošené smradlavé kalhotky školaček (v nabídce jsou i po menstruaci). Čekal jsem od toho víc... ()

JohnBruk 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak se vyjádřit slušne. Tak v jednoduchosti : Pro mne je to tedy hrozně blbej a stupidní guláš, co si hraje na dokument... Komentáře jsou na úrovni čtení bulváru. No a co říct k samotné kompozici -- scénáři? Prvoplánovost, chabost a k tomu i hloupost..Házení do jednoho pytle, nepochopení a naivita, tendenčnost.. Tvůrci filmu měli jedinečné prostředky natočit kvalitní dokument, ale jejich prvoplánovaně chtě-šokovat přístup je debilní.. Pardon. Jednu hvězdičku dávám za některé zajímavé záběry... ()

farfalino 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, nuda , ale zase jsem se pobavil odvykací kurou pro drogově závislé lidi. To zvracení fakt stálo za to. Pak vážnější téma byla lepra a vokousané končetiny od Pana Žraloka. No ať se nedivý , když mu jako předkrm dávají ježovku. Tak schválně co bude v trojce? ()

Werde 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl. A po shlédnutí toho druhýho ani nechci.. Že jsou asijští psožrouti zvrácený a úchylný hovada jsem věděl a víckrát si to utvrzovat nemusim.. Jinak až na svou nechutnost dokument ničím jiným nevyplývá. ()

VendaCiki 

všechny recenze uživatele

O 5let později, šokující Asie. Stále jsem v šoku. Červené dómy, rádoby lékaři (šarlatáni), média, sado-maso, malomocenství, souboje zvířat a lidí. Zajímavá mentalita, ale určitě tahle místa vyhledávat nebudu ()

Reklama

Reklama