Reklama

Reklama

Protiklady se přitahují

  • USA Jack and Jill vs. the World (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšný reklamní agent Jack žije na vysoké noze a problémy obyčejných lidí moc neřeší. Naproti tomu Jill je lehce potrhlá holka, která žije ze dne na den a její spontánní rozhodnutí jí malinko komplikují život. Ti dva se rozhodnou spojit síly a sepsat manifest, ve kterém by poradili, jak žít ideální život. Přitom si ale začnou uvědomovat, že ten jejich k ideálu potřebuje právě toho druhého. (Magic Box)

(více)

Recenze (57)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Běžte s tím už do prdele. :) Upřímně. Néé, vlastně, můžu si za to sám, že na to vůbec koukám, že mě to vůbec napadne sehnat a pustit. Jenže romanťáky mají taky světlé chvilky, a myslel jsem si, že tento, který trochu snaží romantickou atmosféru pozměnit tím, že dva hlavní hrdiny udělá naprosto opačného rázu, což je neobvyklé, mě potěší, což jsem myslel naprosto bezhlavě a taky jsem na to doplatil. Oni tvůrci totiž nakonec z hlavních postav udělají takové hrdličky až to hezké není. Protiklady se přitahují je sice hezké přirovnání, ale tak to opravdu málokdy funguje a tento film je pro mě ohromný nesympatický nesmysl, s nesympatickými herci, vyjma věčně se usmívající Taryn. Takže když romantický neobvyklý film, tak Lásku nebeskou a ne tento paskvil, který se pro mé oči snažil být zajímavým, ale přitom byl šedým průměrem. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No nevim, nepřišlo mi to ani nějaký dramatický, ani nějaký romantický a jestli tohle byla komedie, tak se asi někde stala chyba mezi filmem a mnou, jelikož ke mně se nic vtipnýho nedostalo, je možný, že se to ztratilo někde při přenosu, ale zkoumat to už nebudu, nicméně sem se kupodivu vůbec nenudil, i když mi to nenabídlo prakticky nic zábavnýho a Freddie Prinze je trošku herecký prkno ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia, ktorá ide presne podľa priemernej šablóny svojho žánru, prísne dodržiava pravidlá hry, avšak ničím nevyčnieva a neprináša do sveta nič nové. Myslel som však, že to bude o poznanie horšie, pretože som sa nenudil a to mi stačilo. Jemné priklonenie sa na stranu drámy neuškodilo. 55%. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jsem "Protiklady se přitahují" viděl náhodou jen jako kulisu při čtení "Cesty krve", ale ani čtivé Kulhánkovo dílo nezabránilo tomu, aby mě dění na obrazovce někdy na dlouhé minuty v kuse nevytrhovalo od knížky, a já s pootevřenou pusou nesledoval tenhle film... Růžová romantická komedie, kde vtip nefunguje, Freddie Prinze jr. se radši schovává do dlouhého kabátu, a nesnesitelně barevná hlavní hrdinka trpí zcela prvoplánově cystickou fibrózou (pro pe3czechka - kdyby se Jill na konci skutečně uzdravila, bylo by to na žalobu za citovou újmu), ačkoliv je z vlastního děje naprosto zjevné, že o téhle nemoci si scénáristka a režisérka v jedné osobě přečetla maximálně článek v novinách... Štěstí nerovná se kariéra, rodiče to s námi většinou myslí dobře, i když to neumí dát najevo, šplhání po stromech je fajn věc, nudná práce leze na mozek, a všechna ta další životní moudra jsou předžvýkávána divákovi takovým způsobem, že z nich nakonec zůstává jen nepěkná břečka, která mě skoro až urážela. A to i proto, že hlavní hrdinové jsou k sobě dostrkáváni od samého začátku, a jen naprosto nesmyslně naroubovaná "zápletka" s cystickou fibrózou se má postarat o kolize v jejich vzájemném vztahu. Aby toho nebylo málo, musíme sledovat přípravu manifestu, který má pravděpodobně mít na lidi očistný účinek, pomoci jim prohlédnout "o čem život vlastně je". Jako by existoval nějaký univerzální návod... A jako by romantická linka podpořená "kvalitními herci" a strašlivě přeslazeným soundtrackem filmu nebyla už dostatečně ubíjející. "Protiklady se přitahují" jsou po dlouhé době filmem, který mě vyloženě naštval. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem tomu nevěnoval téměř žádnou pozornost, sem tam jsem zaslechl slova jako "plíce" "nějaká nemoc" a to mi stačilo, abych se zorientoval. Od cca druhé třetiny filmu to je snesitelná romantika, kterou zabijí nesympatický Freddie. Nic proti němu, ale v tomhle filmu byl na pěst. Na jeho místě bych si v klidu představil takového Marka Ruffala. To by hned byla jiná podívaná. Taryn Manning byla okouzlující, sympatická a normální, takže s ní jsem neměl žádný problém. Na konci jsem ocenil, že to nebyl takový slaďák, jak jsem čekal, takže slušné tři hvězdy tomu v klidu dám, ale abych se na to díval podruhé, to po mně nechtějte… ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem viděl film s jedním z mých oblíbených herců, Freddiem Prinzem Jr. Jako jeden z mála lidí mohu říci, že jsem viděl skoro všechny filmy, které u nás v Česku byly s tímto hercem k vidění. Pokoušel jsem se totiž o nemožné, a to sice zkompletovat sbírku filmů, ve kterých hrál, což se mi skoro povedlo. Ale nyní k filmu. Kdo zná Freddieho filmy, tak ví, co od něj čekat. Romantické komedie jsou jeho parketa, a to dokazuje i zde. Ovšem na rovinu, viděl jsem s ním lepší romantické komedie. Tohle je takový typický příklad, kdy oni se do sebe zamilují, pak se rozejdou, pak se zase dají dohromady a všechno je fajn. Přesto jsem se ale u tohoto filmu solidně zabavil a na sobotní večer to byla dobrá volba. Zkrátka další průměrná romantická komedie s Freddiem, ovšem tentokrát už s o něco starším Freddiem. Ale věděl jsem do čeho jdu, na jeho obličej jsem zvyklý, jeho filmová partnerka byla sympatická a pohledná, takže mi z toho vychází normální nevýrazný průměr. Není to prostě dobré, ale není to ani špatné. Pokud ale mohu radit, tak sáhněte spíše po romantických komediích, jako jsou Letní vzplanutí, Taková normální holka nebo Zůstaň se mnou. Taky tam hraje Freddie a jsou ještě o něco lepší, nežli tento film. Jinak co se týče tohoto filmu, tak za sebe dávám tři hvězdičky. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nepozerateľná romantika bez akéhokoľvek nápadu v hlavnej úlohe so slizkým Freddie Prinzom. Jeden z filmov, ktoré už nikdy nechcem vidieť. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Další verze nudy zvané Listopadová romance (2001, Reeves, Theron)...--- Jakmile v tomhle přiblblém filmu Jill otevře pusu, měla by přes ní dostat. Navíc nadabovovaná Jitkou Ježkovou je ještě příšernější. Fredie mi ani nevadil, ale je pravda, že za celej film z něj nic kloudného nevylezlo. Adopce zvířat je asi nejtrapnější epizodkou. Taryn Manning mě nijak neoslnila a o hereckých "kvalitách" někdejšího dívčího idolu Prinze Jr. není asi nutné nic dodávat. Celkově, nudné, bez nápadu a vtipu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Obšlehnutá stará, notoricky známá schémata. Zajímavé snad jen tím, jak Freddie Prinze od dob své teenagerské slávy ztloustl a zfotrovatěl. /6. 6. 2010/ ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Tak nic extra pod Sluncem to není, ale mně se to celkem líbilo, je to takové v sympaticky nadlehčeném jednoduchém duchu, který je ale uvěřitelný, takže vám to strory dokáže i zabrnkat na city. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Ja že se rád podívám na pěknou romantickou komedii, ale tahle pěkná nebyla. Prostě mi to přišlo divný, ani herecký obsazení mi zrovna moc nesedlo, příběh jak by smet. Prostě jedna hvězdička, protože na odpad o neni, ale na vic taky ne. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Bod za Taryn Manning. Tady jí to sluší mnohem víc než ve "Drive" a nehraje tu žádnou potvoru. A je to taky jediné, na co se dá koukat. Ten nápad, ta pointa...ach jo :-( ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Freddieho mám ráda,ale v tomhle filmu byl nesnesitelnej. Podprůměrná komedie ve které jsem se zasmála minimálně. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Suché a nemastné romantické drama o zbohatlíkovi a chudé nemocné dívce, která mu zlomila srdce a on ji poslal do ..., aby si pak uvědomil, že ji má rád. Už sám námět je hloupý a celkové provedení je těžce nudné a totálně bez jiskry. Freddie Prinze Jr. už není žádný krasavec a hrát vůbec neumí, zbytek hereckého ansáblu není o nic lepší. Prostě další nepovedený romantický blivajz. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

On - Jack (Freddie Prinze Jr.) - úspěšný reklamní agent, který si nikdy s ničím nemusí lámat hlavu - a když má nějaký problém, jeho peníze jej velmi rychle vyřeší. Ona - Jill (Taryn Manning) - obyčejná holka, která díky své nemoci žije ze dne na den, a neřeší nejakou budoucnost. Jak už to tak bývá, jak se setkají, zamilují se - a přes všechny rozdíly se rozhodnou spolu žít. A během tohoto soužití sepisují jakýsi manifest o životě ... Jak mám Freddieho Prinze Jr. rád (jako herce samozřejmě), tak tady mi vůbec neseděl - taky se mi zdá, že chlapec začal přibírat. Jeho pozici ale perfektně vyrovnává Taryn Manning, na kterou se zase dá koukat v jakékoliv pozici. Ale ani ona nezachrání film, který je o ničem - a ač spadá do kategorie Romantických komedií, tak není ani moc romantický ani moc komediální. Na druhou stranu není ani tak dlouhý, tak ve chvíli, když už přemýšlíte, že je nejvyšší čas skončit a přepnout jinam, vyskočí závěrečné titulky... ()

Reklama

Reklama