Reklama

Reklama

Protiklady se přitahují

  • USA Jack and Jill vs. the World (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšný reklamní agent Jack žije na vysoké noze a problémy obyčejných lidí moc neřeší. Naproti tomu Jill je lehce potrhlá holka, která žije ze dne na den a její spontánní rozhodnutí jí malinko komplikují život. Ti dva se rozhodnou spojit síly a sepsat manifest, ve kterém by poradili, jak žít ideální život. Přitom si ale začnou uvědomovat, že ten jejich k ideálu potřebuje právě toho druhého. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Výstavní zoufalost a absolutní prázdnota (emoce? pche!) jakých jsou už snad stovky. Samozřejmě, že Freddie se zachová jako idiot a samozřejmě že jej obratem posere pták (když je to názorně ukázáno, tak to už je fakt plivnutí do tváře všemu co dělá dobrý film dobrým filmem). Zoufalí herci, nudná režie, scénář co se dá napsat na toaletě během týdne a stále nebude nejpamětihodnějším výplodem snažení v místnosti... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

On - Jack (Freddie Prinze Jr.) - úspěšný reklamní agent, který si nikdy s ničím nemusí lámat hlavu - a když má nějaký problém, jeho peníze jej velmi rychle vyřeší. Ona - Jill (Taryn Manning) - obyčejná holka, která díky své nemoci žije ze dne na den, a neřeší nejakou budoucnost. Jak už to tak bývá, jak se setkají, zamilují se - a přes všechny rozdíly se rozhodnou spolu žít. A během tohoto soužití sepisují jakýsi manifest o životě ... Jak mám Freddieho Prinze Jr. rád (jako herce samozřejmě), tak tady mi vůbec neseděl - taky se mi zdá, že chlapec začal přibírat. Jeho pozici ale perfektně vyrovnává Taryn Manning, na kterou se zase dá koukat v jakékoliv pozici. Ale ani ona nezachrání film, který je o ničem - a ač spadá do kategorie Romantických komedií, tak není ani moc romantický ani moc komediální. Na druhou stranu není ani tak dlouhý, tak ve chvíli, když už přemýšlíte, že je nejvyšší čas skončit a přepnout jinam, vyskočí závěrečné titulky... ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Suché a nemastné romantické drama o zbohatlíkovi a chudé nemocné dívce, která mu zlomila srdce a on ji poslal do ..., aby si pak uvědomil, že ji má rád. Už sám námět je hloupý a celkové provedení je těžce nudné a totálně bez jiskry. Freddie Prinze Jr. už není žádný krasavec a hrát vůbec neumí, zbytek hereckého ansáblu není o nic lepší. Prostě další nepovedený romantický blivajz. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Další verze nudy zvané Listopadová romance (2001, Reeves, Theron)...--- Jakmile v tomhle přiblblém filmu Jill otevře pusu, měla by přes ní dostat. Navíc nadabovovaná Jitkou Ježkovou je ještě příšernější. Fredie mi ani nevadil, ale je pravda, že za celej film z něj nic kloudného nevylezlo. Adopce zvířat je asi nejtrapnější epizodkou. Taryn Manning mě nijak neoslnila a o hereckých "kvalitách" někdejšího dívčího idolu Prinze Jr. není asi nutné nic dodávat. Celkově, nudné, bez nápadu a vtipu. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jsem "Protiklady se přitahují" viděl náhodou jen jako kulisu při čtení "Cesty krve", ale ani čtivé Kulhánkovo dílo nezabránilo tomu, aby mě dění na obrazovce někdy na dlouhé minuty v kuse nevytrhovalo od knížky, a já s pootevřenou pusou nesledoval tenhle film... Růžová romantická komedie, kde vtip nefunguje, Freddie Prinze jr. se radši schovává do dlouhého kabátu, a nesnesitelně barevná hlavní hrdinka trpí zcela prvoplánově cystickou fibrózou (pro pe3czechka - kdyby se Jill na konci skutečně uzdravila, bylo by to na žalobu za citovou újmu), ačkoliv je z vlastního děje naprosto zjevné, že o téhle nemoci si scénáristka a režisérka v jedné osobě přečetla maximálně článek v novinách... Štěstí nerovná se kariéra, rodiče to s námi většinou myslí dobře, i když to neumí dát najevo, šplhání po stromech je fajn věc, nudná práce leze na mozek, a všechna ta další životní moudra jsou předžvýkávána divákovi takovým způsobem, že z nich nakonec zůstává jen nepěkná břečka, která mě skoro až urážela. A to i proto, že hlavní hrdinové jsou k sobě dostrkáváni od samého začátku, a jen naprosto nesmyslně naroubovaná "zápletka" s cystickou fibrózou se má postarat o kolize v jejich vzájemném vztahu. Aby toho nebylo málo, musíme sledovat přípravu manifestu, který má pravděpodobně mít na lidi očistný účinek, pomoci jim prohlédnout "o čem život vlastně je". Jako by existoval nějaký univerzální návod... A jako by romantická linka podpořená "kvalitními herci" a strašlivě přeslazeným soundtrackem filmu nebyla už dostatečně ubíjející. "Protiklady se přitahují" jsou po dlouhé době filmem, který mě vyloženě naštval. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Hned v několika záběrech na Jackovo (Freddie Prinze Jr.) rameno je možné zaregistrovat vytetovaného draka, který během filmu několikrát změní umístění. (Conspi)

Reklama

Reklama