Reklama

Reklama

Protiklady se přitahují

  • USA Jack and Jill vs. the World (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšný reklamní agent Jack žije na vysoké noze a problémy obyčejných lidí moc neřeší. Naproti tomu Jill je lehce potrhlá holka, která žije ze dne na den a její spontánní rozhodnutí jí malinko komplikují život. Ti dva se rozhodnou spojit síly a sepsat manifest, ve kterém by poradili, jak žít ideální život. Přitom si ale začnou uvědomovat, že ten jejich k ideálu potřebuje právě toho druhého. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Udivuje mě, že se ještě někdo do slaďáků pouští - no udivuji se i já, jelikož si seženu další a opět mu dávám šanci. A ono ne, ono je to zase to samý. Je fajn, když se pošťuchují a svým opakem se doplňují, jenže aby něco jiskřilo musí tam být i protipóly (Freddiemu Prinzovi to nevěřím i kdyby si dal před oči prskavku) - a ne, že z toho udělají další plytký příběh od Rosamunde Pilcher. Prosím prosím, vytvořte po dloooouhý době, něco co mě potěší. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Výstavní zoufalost a absolutní prázdnota (emoce? pche!) jakých jsou už snad stovky. Samozřejmě, že Freddie se zachová jako idiot a samozřejmě že jej obratem posere pták (když je to názorně ukázáno, tak to už je fakt plivnutí do tváře všemu co dělá dobrý film dobrým filmem). Zoufalí herci, nudná režie, scénář co se dá napsat na toaletě během týdne a stále nebude nejpamětihodnějším výplodem snažení v místnosti... ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Další verze nudy zvané Listopadová romance (2001, Reeves, Theron)...--- Jakmile v tomhle přiblblém filmu Jill otevře pusu, měla by přes ní dostat. Navíc nadabovovaná Jitkou Ježkovou je ještě příšernější. Fredie mi ani nevadil, ale je pravda, že za celej film z něj nic kloudného nevylezlo. Adopce zvířat je asi nejtrapnější epizodkou. Taryn Manning mě nijak neoslnila a o hereckých "kvalitách" někdejšího dívčího idolu Prinze Jr. není asi nutné nic dodávat. Celkově, nudné, bez nápadu a vtipu. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem viděl film s jedním z mých oblíbených herců, Freddiem Prinzem Jr. Jako jeden z mála lidí mohu říci, že jsem viděl skoro všechny filmy, které u nás v Česku byly s tímto hercem k vidění. Pokoušel jsem se totiž o nemožné, a to sice zkompletovat sbírku filmů, ve kterých hrál, což se mi skoro povedlo. Ale nyní k filmu. Kdo zná Freddieho filmy, tak ví, co od něj čekat. Romantické komedie jsou jeho parketa, a to dokazuje i zde. Ovšem na rovinu, viděl jsem s ním lepší romantické komedie. Tohle je takový typický příklad, kdy oni se do sebe zamilují, pak se rozejdou, pak se zase dají dohromady a všechno je fajn. Přesto jsem se ale u tohoto filmu solidně zabavil a na sobotní večer to byla dobrá volba. Zkrátka další průměrná romantická komedie s Freddiem, ovšem tentokrát už s o něco starším Freddiem. Ale věděl jsem do čeho jdu, na jeho obličej jsem zvyklý, jeho filmová partnerka byla sympatická a pohledná, takže mi z toho vychází normální nevýrazný průměr. Není to prostě dobré, ale není to ani špatné. Pokud ale mohu radit, tak sáhněte spíše po romantických komediích, jako jsou Letní vzplanutí, Taková normální holka nebo Zůstaň se mnou. Taky tam hraje Freddie a jsou ještě o něco lepší, nežli tento film. Jinak co se týče tohoto filmu, tak za sebe dávám tři hvězdičky. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

On - Jack (Freddie Prinze Jr.) - úspěšný reklamní agent, který si nikdy s ničím nemusí lámat hlavu - a když má nějaký problém, jeho peníze jej velmi rychle vyřeší. Ona - Jill (Taryn Manning) - obyčejná holka, která díky své nemoci žije ze dne na den, a neřeší nejakou budoucnost. Jak už to tak bývá, jak se setkají, zamilují se - a přes všechny rozdíly se rozhodnou spolu žít. A během tohoto soužití sepisují jakýsi manifest o životě ... Jak mám Freddieho Prinze Jr. rád (jako herce samozřejmě), tak tady mi vůbec neseděl - taky se mi zdá, že chlapec začal přibírat. Jeho pozici ale perfektně vyrovnává Taryn Manning, na kterou se zase dá koukat v jakékoliv pozici. Ale ani ona nezachrání film, který je o ničem - a ač spadá do kategorie Romantických komedií, tak není ani moc romantický ani moc komediální. Na druhou stranu není ani tak dlouhý, tak ve chvíli, když už přemýšlíte, že je nejvyšší čas skončit a přepnout jinam, vyskočí závěrečné titulky... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Hned v několika záběrech na Jackovo (Freddie Prinze Jr.) rameno je možné zaregistrovat vytetovaného draka, který během filmu několikrát změní umístění. (Conspi)

Reklama

Reklama