Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

V roku 1954 sa štyri dievčatá spoja a spochybnia spoločenský poriadok na strednej škole Rydell, keď sa odvážia baviť po svojom a akceptujú novú éru rýchlych áut, mastných vlasov a rokenrolu. (SkyShowtime)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (6)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mnohem menší průs*r než sem původně čekal. Hlavně první polovina seriálového prequelu původní Pomády byla fajn a překvapivě mě bavila. Na rozdíl od původního filmu tu sice chybí výraznější a zapamatovatelnější songy, ale pár velmi dobrých by se tu našlo. Bohužel pak je tu půlka druhá, která je z nějakého důvodu méně zábavná a z písniček si nevybavím vůbec žádnou. Hnidopichům určitě nesedne, že i tady se řeší otázky kolem orientace, nebo barvy kůže, nicméně není to nijak na sílu a do příběhu to zapadá úplně v pohodě. Škoda, že tam na konci nenaroubovali digitálního Travoltu...50% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to daleko, daleko horší, takže jsem velmi mile překvapená výsledkem. Postavy jsou sympatické, ano chovají se jako naivní puberťačky, které se hned po jedné hádce totálně rozhádají, hysterčí a nemluví spolu, ale přesně o tom ta střední škola je, takže vlastně hraní splnilo účel. Jasný, nemá to takové chytlavé písně jak Pomáda, ani jednu písničku si z toho nepamatuju. Ale pro fanoušky Pomády a seriálu Glee, je to skvělá podívaná, která bude bavit. ()

Reklama

nineweh 

všechny recenze uživatele

Je to mnohem lepší, než by se z místního hodnocení mohlo zdát, a je velká škoda, že Paramount+ jsou zas*aný ku*dy, neuměli to líp zpropagovat a pak se divili, že jim na to nekoukalo dost lidí. Jasně, není to vrchol hudební produkce, ale herci jsou sympatičtí a příběh umí pobavit i dojmout. Myslím, že kdo si k tomu najde cestu a vydrží do konce, nebude zklamaný. ()

luciasce 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když to mělo takový pomalý a rozpačitý rozjezd, když se nenechá člověk zcela odradit a těch deset epizod sjede, tak to není zase taková ztráta času, pokud máte rádi muzikály a klišé. Děj se trochu začne rozjíždět spíše až v druhé polovině, ta první půlka je taková nemastná neslaná a první kvalitní song byl podle mě až ve třetí epizodě. Celkově je to hodně barevné, místy dost excesivní, střetává se tu rebelie padesátek a potřeba vyjádřit moderní kulturu a uvědomění v 21.stol. Hodně se tu podle mě zahodil potenciál, mohl to být trochu lepší seriál. Herci vlastně moc hrát neumí, neumí ani moc tancovat a vlastně ani nějak extra zpívat. Jedna série byla až moc a proto se není čemu divit, že to paramount nakonec zaříz. ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama