Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Porterfield (Kevin Bishop) je mladý a talentovaný student hry na piano. Do San Francisco přijíždí koncertovat světová hvězda Richard Kennington (Paul Rhys) a Paul se stane jeho obracečem stránek pro tento koncert. Paulův atraktivní vzhled vzbudí zájem nejen samotného Kenningtona, ale také jeho agenta a partnera Josepha Mansouriana (Allan Corduner). Kennington se znovu náhodně setkává s Paulem v Barceloně, kde je Paul na dovolené se svou matkou (Juliet Stevenson), která se vyrovnává s koncem svého manželství. Paul a Kennington prožívají intenzivní milostné vzplanutí. Richard v rozhodujícím okamžiku narychlo odjíždí z Barcelony, protože si je vědom, že nemůže Paulovi nabídnout vztah, po jakém Paul touží. Po návratu do USA Paul odchází studovat do New Yorku, kde se opět setkává s Richardovým agentem Josephem a nechá se jím svést. Paul si stále jasněji uvědomuje, že jeho kariéra pianisty nemá budoucnost. Jeho talent a schopnosti naráží na své limity a je jasné, že mu nikdy neumožní stát se světovou koncertní hvězdou. Jeho matka doma náhodou zjišťuje, že Paul je gay. Špatně si vyloží několik skutečností a vydává se do NY zachránit svého syna. Její příjezd dramaticky vynese na světlo hříchy aktérů z minulosti, ale ve svém důsledku pomůže matce i synovi, aby si urovnali vzájemné vztahy. (xliberator)

(více)

Recenze (5)

awerto 

všechny recenze uživatele

Tento film mal dve zasadne linky. Love story medzi hviezdou a fanusikom. Na tej sa stavalo, zial. A druha linka, ktora bola vlastne naznacena od zaciatku a to je tuzba mladika (Kevin Bishop) stat sa svetovym umelcom akym je Kennington (Paul Rhys). Zial jeho talent ani huzevnatost, ktoru mladik mal na dosiahnutie tejto mety nestacili. Tym, ze ani jedna linka nebola dotiahnita do konca a viac sa film venoval love story, nez vnutornej potrebe nieco dosiahnut a stat sa niekym, tak pre mna tento snimok mierne degradoval. Vytriezvenie po zisteni, ze na to nikdy nebude mat a krok ktory zvazoval mlady hrdina - opustit drahu klavirneho umelca - tak to boli tie najsilnejsie momenty celeho filmu. Celkovo je to film zaujimavy az na plochy herecky vykon Kenningtona (P. Rhys) Verdikt: oplati sa pozriet. ()

izmi 

všechny recenze uživatele

Mizerný film, špatně napsaný, zoufale zahraný. Aktéři se prakticky celý film tváří úplně stejně bezemočně (španělský film!), nejvíc asi mladý Paul, jehož milenecké vzplanutí si opravdu musíte domyslet. Postrádám zápletku, gradaci a snad jen nesnesitelná matka aspoň trochu vytváří dojem, že se ve filmu něco děje. Neděje se ale vlastně nic a například jsem vůbec nepochopil, proč se Paul vyspal s Josephem. Snímek řadím do kategorie amatérských snímků. ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Lubos N. 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý děj. Bohužel celý film kazí otřesné herecké výkony. Všichni působí strnule, nepřesvědčivě. Škoda. Částečně to zachraňuje J.Stevenson v roli matky a v porovnání s ostatními by si zasloužila snad i Oscara. Její příběh mě v jejím podání bavil mnohem víc než hlavní námět. ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Mohl to být hodně zajímavý film - ne úplně běžný příběh kluka, který chce vlastně využít všechny kolem, ale kupodivu zjistí, že i on byl využit, postava matky, která se nechová zcela stereotypně, krásná hudba a krásná Barcelona, jenže. Jenže to by se Kevin Bishop v roli Paula nesměl celou dobu tvářit, jako by se ho to netýkalo (až na plačtivou scénu, ale ta je zase zasazena do děje skoro jen proto, aby Paul nějak projevil své city; zrovna tak mi přišla nepatřičná scéna, kdy naopak na svou matku ječí - popravdě jsem mu nevěřila ani půl slova. Celý příběh je poněkud nedomrlý, bez jiskry. Nejvýraznější je Juliet Stevenson v roli matky. Škoda, snad příště. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama