Reklama

Reklama

Domov snů na počkání

(pořad)
  • USA Instant Dream Home
Trailer
Reality-TV
USA, 2022

Účinkují:

Danielle Brooks (moderátor)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tihle borci jsou rychlí jako blesk a klientům kompletně předělají bydlení za pouhých dvanáct hodin! Má to ale svoje rizika a všechno se musí pořádně naplánovat. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

MARLENE.DAFT 

všechny recenze uživatele

Na oddech fajn. Typicky americké "plné silných emocí" a slz štěstí. Renovace interiéru jsou celkem vkusné (až na typickou růžovou a meruňkovou ve všech ženských pokojích), v každém dílu si jsou celkem podobné, nebýt vždy nějakého speciálního projektu, který to většinou opravdu ozvláští. Příběhy rodin, kterým domy renovují, jsem čekala trochu silnější a ojedinělejší. Tým projektantů sympatický, každý má trochu jinou osobnost a dohromady fungují dobře. Super je, že všichni na stavbách reálně makají nejen, že se přijdou podívat na to, co navrhli. Moderátorka šílená, ale drží tomu energii a spád a to byl asi účel. ()

van_Gogh 

všechny recenze uživatele

Docela v pohodě. Domy i zahrady jsou vcelku vkusné, ale co mi vadí je moderátorka, která na co šáhne, to zkazí. Na nervy mi taky leze plastiková projektantka, ale to je nejspíše jen subjektivní záležitost. Ideálně si pořad pustit na televizi, do uší dát sluchátka a pustit nějaký pěkný koncert Radiohead, pak je to o moc příjemnější. 😀 ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Otravná ukřičená moderátorka. Tyhle formáty, kdy se všechno musí udělat strašně rychle, nestíhá se a vytváří se umělý tlak mě fakt nebaví. ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama