Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!"
(havLord)
Videa (2)
Oceňuji, že z toho nikdo neudělal celovečerák a pokud ano tak o tom naštěstí nemám šajnu. Hlavní postavou je pobíhající na**anej mexikánec či co to je - herec Danny Trejo, který má s prominutím hlavu jako zcvrklej grepfruit s dlouhýma mastnýma vlasama a s tou jeho atletickou postavou nemůže také hrát nic jiného než mafiánské bossy nebo losery se zbraní či mačetou. Smutné, že do toho zatáhli i kněze a i když nejsem věřící tak pochybuji...no to je fuk...Každej by namítl, že je to jenom filmeček co nikomu neuškodí. Já se ovšem zapřísáhnu, že nic podobného z této série nesmyslů už vidět nikdy nechci. ()
No, já neviděl žádný GRINDHOUSE a abych pravdu řekl, ani mě to neláká. Viděl jsem trailer na tento "trailer", ale doopravdy jsem si myslel, že se jedná o film a tak jsem se chtěl podívat o čem vlastně je :) no koukám, že o ničem:D tak aspon vím, že jsem ho viděl a teď jej mohu hodnotit. Tak 4 hvězdičky za tří minutovou šílenost :) protože víc bych asi přes srdce nepřenesl! ()
Robert Rodriguez a brak. To je spojení, které už unavuje. Umí ten chlap něco jiného?! Pak má ještě pitominky pro děti. Třeba romanci bych si od něj dal, cokoliv, v čem nebude hrát stejná sorta herců-oblíbenců, třeba klidně remake české Popelky, spinoff Instiktů Jaromíra Soukupa, reboot Života na zámku, prostě něco odlišného od kolovrátkových a jednostrunných výtvorů. Danny Trejo, super cool, to už víme, že je, akorát na něj přijde do kina rodinka myší, co v tom kině přebývá, a netopýři, kteří sem přišli přečkat zimní období. Ne, už nestojím o tenhle pitomý škvár. Chce to změnu tvorby. Takhle se zaseknout nemá smysl. Nezbývá mně než to poslat do kytek. 0/10 ()
Jelikož film nejspíš nikdy nevznikne a tento profil připadá traileru tak hodnotim jej..Na první zhlédnuti na mě zapůsobil a je velká škoda, že nedostane celovečerní podobu. Kdyby si film zanechal jen poloviční kvalitu traileru, rozhodně by sklidil velký úspěch a určitě zaujal široké pole diváků. "They call him machete" "They just fuck with wrong Mexican!" " God has merci I don´t"------------o tři roky později. Hodnotil jsem film 5ti. Díky Rodriguezi! ()
Grindhouse mal zmysel už len pre tento trailer a najmä preto, že z tohto fake traileru naozaj vznikol plnohodnotný celovečerný film a ešte aj aký- jeden z mojich najobľúbenejších filmov vôbec. Trejova životná úloha a Rodriguez vo forme dodávajúci tomu správny mix humoru ,akcie a uletenosti. Učebnicové výplachové béčko a pre mňa absolútne bezchybná záležitosť. They just fucked up with the wrong Mexican!!! 100% ()
- Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)
- Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)