Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 1

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 1

Recenze (259)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez a brak. To je spojení, které už unavuje. Umí ten chlap něco jiného?! Pak má ještě pitominky pro děti. Třeba romanci bych si od něj dal, cokoliv, v čem nebude hrát stejná sorta herců-oblíbenců, třeba klidně remake české Popelky, spinoff Instiktů Jaromíra Soukupa, reboot Života na zámku, prostě něco odlišného od kolovrátkových a jednostrunných výtvorů. Danny Trejo, super cool, to už víme, že je, akorát na něj přijde do kina rodinka myší, co v tom kině přebývá, a netopýři, kteří sem přišli přečkat zimní období. Ne, už nestojím o tenhle pitomý škvár. Chce to změnu tvorby. Takhle se zaseknout nemá smysl. Nezbývá mně než to poslat do kytek. 0/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Natočiť trailer na neexistujúci film je umelecky zaujímavý počin. Malo by sa jednať o starý retro horror o nasratom, podvedenom Mexičanovi, túžiacom po spravodlivej pomste. Chlapík, známy pod menom "Machete", rozpúta krvavé jatky. V hlavnej úlohe mrzký Danny Trejo. Škoda, že je to len mystifikácia a celovečerná verzia tohto snímku zrejme nikdy nevznikne. Ale ako súčasť projektu, režisérov R.Rodrigueza a Q.Tarantina - "Grindhouse" je táto fiktívna upútavka povšimnutiahodný tvorivý úlet. *** ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„God has mercy. I don´t..“ Isador Cortez, mezi brzy mrtvými padouchy znám spíš pod jménem Mačeta, se jako mexický ekvivalent Jamese Bonda stal dokonalou grindhouseovou návnadou. Kdo by totiž odolal jeho tváři připomínající povrch Marsu, spoře oděným děvám a minigunu na motorce v dokonale brakové kompilaci střihu (výstřel z brokovnice - výbuch auta). To, že o tři roky později jeho stvořitel před nás vylil jen kýbl planktonu, je už jiná pohádka a vlastně i tak trochu očekáváná. Pořád však lepší, než zapíchnout digitální mačetu do kola štěstí v Mountfieldu.. ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo je borec borců, tady to dokazuje - když se s padrem po boku mstí. Kdyby se tohle zfilmovalo jako celovečerák, byl by to správný akčňák, takový, jaké se dnes netočí (tímto netvrdím, že dobré akční filmy dnes nenajdeme)... Je to něco jiného, tohle zavání béčkovostí, předvídatelností a velice jednoduchým příběhem, a to je na tom to pravé ořechové... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Když jsem hned na začátku Rodriguezova famózního opusu Planet Terror viděl tenhle geniální trailer, byl jsem na vrcholu svého béčkofilního a brakofilního blaha. Samozřejmě jsem se domníval, že se jedná o trailer na neexistující film a v duchu si říkal, jaká že je to škoda, že se něco takového opravdu nenatočí. A stalo se. Díky Bohu... tedy díky Roberte. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)
  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)

Reklama

Reklama