Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 2

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 2

Recenze (259)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Možná to nejlepší z toho kolotoče Grindhousu a Planety Terroru co Tarantino s Rodriguezem zplodili i když jsem ty dva hlavní filmy neviděl a ani nechci, pač ukázky stačili i když bych neměl řikat NE dokud nepřeskočím. Zde můžu hlavně říct, že tento trailer je nadupaný, zábavný a hlavně dobře akční tak jak to Rodriguez umí. Rozpumpovat diváka a držet ho v dobré náladě celou dobu. K tomu fantastický zabijácký Danny Trejo a není dále co dodat. Takže tu máme dva protiklady. Nechci vidět ty dva filmy a přitom se mi líbí tento trailer a pochybuju, že filmy nebudou na stejný způsob. I tak bych asi u filmů tak dlouho nedokázal vydržet jako u tohoto traileru. Je zábavný a krátký a to je hlavní. 75 % --- Yes brother...I mean...padre ! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Kraťas, který měl připravit na to, co přišlo v roce 2010 - film Machete, osobně nechápu, proč to někdo dělal, když jsou tam záběry z filmu, který vyšel až o 3 roky později, ale v té době za to byli lidi asi rádi. Divné, co se okolo Macheteho pořád děje. Natočený je to za pár týdnu a pak trvá i několik let to uvolnit do kin....40% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// +Danny Trejo jako Machete, úžasně zpracovaný trailer(po dějové stránce), vydařená akce a cool záběry -možná příliš stylizované, nečistý obraz, slabší hudba v traileru/// Smekám. Jako Trailer vydařené. Jako FAKE trailer zábavné. A při představě na film mi začíná svrbět mačeta. Jestli tu do roka a do dne nebude!!/// Celkem 88%/// ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

ze Zajímavostí: Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". ... dneska už naštěstí ten film není pouze fiktivní a já se na tuhle nářezovou pecku zatraceně těším :)) "But they soon realized.. they just fucked with the wrong Mexican!" ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Vím, že se jedná o profil video filmu, jenže ten nevznikne, protože projekt GRINDHOUSE neměl úspěch, a tak hodnotím trailer, pioněvadž ostatní fake-trailery z Tarantinova/Rodriguezova dvouprojektu zde mají svůj profil._____ Jinak upoutávce škodí to, co PLANETĚ TEROR - přiliš digitálních zásahů poškozujících vzhled "snímku", což vynahrazuje velká spousta eklektických pubertálních fórků. Jasně, že tohle má největší potenciál k tomu, aby se to natočilo, protože postava MAchete má svou historii, jenže pokud nej. scény v upoutávce jsou přebrané z DESPERADA, tak se zároveň i obávám... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)
  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)

Reklama

Reklama