Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 1

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Recenze (259)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„God has mercy. I don´t..“ Isador Cortez, mezi brzy mrtvými padouchy znám spíš pod jménem Mačeta, se jako mexický ekvivalent Jamese Bonda stal dokonalou grindhouseovou návnadou. Kdo by totiž odolal jeho tváři připomínající povrch Marsu, spoře oděným děvám a minigunu na motorce v dokonale brakové kompilaci střihu (výstřel z brokovnice - výbuch auta). To, že o tři roky později jeho stvořitel před nás vylil jen kýbl planktonu, je už jiná pohádka a vlastně i tak trochu očekáváná. Pořád však lepší, než zapíchnout digitální mačetu do kola štěstí v Mountfieldu.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Možná to nejlepší z toho kolotoče Grindhousu a Planety Terroru co Tarantino s Rodriguezem zplodili i když jsem ty dva hlavní filmy neviděl a ani nechci, pač ukázky stačili i když bych neměl řikat NE dokud nepřeskočím. Zde můžu hlavně říct, že tento trailer je nadupaný, zábavný a hlavně dobře akční tak jak to Rodriguez umí. Rozpumpovat diváka a držet ho v dobré náladě celou dobu. K tomu fantastický zabijácký Danny Trejo a není dále co dodat. Takže tu máme dva protiklady. Nechci vidět ty dva filmy a přitom se mi líbí tento trailer a pochybuju, že filmy nebudou na stejný způsob. I tak bych asi u filmů tak dlouho nedokázal vydržet jako u tohoto traileru. Je zábavný a krátký a to je hlavní. 75 % --- Yes brother...I mean...padre ! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Takéto výstreli, to je moje, zabával som sa na tom lepšie, než na niektorých celovečerných komédiach. /80%/ ()

larelay 

všechny recenze uživatele

"Yes bro... I mean, padre" :D Este, ze to ma len 3 minuty. Vtedy sa da na dvojku Q/R pozerat bez ujmy na dusevnom zdravi :) ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Vím, že se jedná o profil video filmu, jenže ten nevznikne, protože projekt GRINDHOUSE neměl úspěch, a tak hodnotím trailer, pioněvadž ostatní fake-trailery z Tarantinova/Rodriguezova dvouprojektu zde mají svůj profil._____ Jinak upoutávce škodí to, co PLANETĚ TEROR - přiliš digitálních zásahů poškozujících vzhled "snímku", což vynahrazuje velká spousta eklektických pubertálních fórků. Jasně, že tohle má největší potenciál k tomu, aby se to natočilo, protože postava MAchete má svou historii, jenže pokud nej. scény v upoutávce jsou přebrané z DESPERADA, tak se zároveň i obávám... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nasrali sme nesprávneho mexikánca.“ Fiktívny trailer (k neexistujúcemu filmu) špeciálne nakrútený Robertom Rodriguezom ako čerešňa k jeho a Tarantinovmu dvoj-programu GRINDHOUSE (PLANÉTA TEROR + AUTO ZABIJAK). Srandičky, srandičky, srandičky. Cinematik 2007 ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Myslím, že zařadit fake trailery v projekci mezi dva Grindhousy byl chytrý (a osvěžující) tah, podtrhují totiž přesně ten typ nadsázky, narážek i nostalgického obdivu, o které se snaží i samotné filmy. Machete vypadá jako ještě nabušenější a při nejmenším stejně drsné Commando, před pár desítkami let by klidně mohlo být myšleno vážně a vzhledem k Planetě Teror vlastně možná i dnes. Je to ten druh balancování na hraně věrohodnosti a imitace, kdy divák zbystří a čeká na sebemenší náznak (dostane se na něj), jež by mu konečně napověděl, zda uvěřit, nebo si s úsměvem vydechnout. 8/10 ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Geniální dílko, které, tvářící se jako trailer, dokáže odvyprávět celý filmový příběh, plný těch největších klišé způsobem tak zábavným, že se tomu až nechce věřit... Jeden z nejvěších kultů mezi filmovými geeky za hodně dlouhou dobu, který se po zásluze dočkal dodatečného filmového formátu... ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

They fucked with the wrong mexican. Treja příliš nemusím, ale na třech minutách dokáže zaujmout. Skvělé hlášky, oldschoolová grindhouseovská atmosféra, drsný kněz, ženské a spousta krve. Výsledný film, jehož obsazení vypadá hodně dobře, by mohlo být pěkné béčko ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Pod vodopádem jsem ta vpravo. Té blonďaté mrše naproti, jsem měla sto chutí nehtíkama vyškrábat očička a rozdupat kabelku od Gucciho. Žádná kdovíjaká mi na Mačetu sahat nebude! Na motorce s kanónem uprostřed mu to ovšem sluší nejvíc, je TAK sexy ... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Kraťas, který měl připravit na to, co přišlo v roce 2010 - film Machete, osobně nechápu, proč to někdo dělal, když jsou tam záběry z filmu, který vyšel až o 3 roky později, ale v té době za to byli lidi asi rádi. Divné, co se okolo Macheteho pořád děje. Natočený je to za pár týdnu a pak trvá i několik let to uvolnit do kin....40% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Natočiť trailer na neexistujúci film je umelecky zaujímavý počin. Malo by sa jednať o starý retro horror o nasratom, podvedenom Mexičanovi, túžiacom po spravodlivej pomste. Chlapík, známy pod menom "Machete", rozpúta krvavé jatky. V hlavnej úlohe mrzký Danny Trejo. Škoda, že je to len mystifikácia a celovečerná verzia tohto snímku zrejme nikdy nevznikne. Ale ako súčasť projektu, režisérov R.Rodrigueza a Q.Tarantina - "Grindhouse" je táto fiktívna upútavka povšimnutiahodný tvorivý úlet. *** ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Aluze na všechny Rodriguezovy desperády, vnadné s(v)lečny, nabroušené čepele a nejdrsnější ksicht téhle galaxie. To je slušný základ pro nabušenou pecku, co však ve mně vyvolává obavy, je fakt, že tohle všechno už jsme někdy u Rodrigueze viděli (vizuál je přebrán přímo od Planety Teror)...I tak je Machete jediný grindhousovský trailer, který mně dovedl navnadit na případné zhlédnutí filmu v celovečerní stopáži.____They call him....Zahradník. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nasrali jste toho nepravýho Mexikánce! Praktická ukázka na základě čeho vzniknul už téměř béčkový kult. Fake trailer na skutečný film, který nakonec opravdu vzniknul. Těžkotonážní masakr! 100% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Najfilmovejší trailer, až tak, že film nie je potrebný, pretože v ňom je prezradený celý dej so všetkými najdôležitejšími udalosťami a ak by sa film snažil držať traileru bol by trápny. Takže je fajn že nevznikne i keď z počiatku som si to želal rovnako ako ostatný. ()

Reklama

Reklama