Reklama

Reklama

Recenze (7)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Některé části výborné, některé stojí za ..... . Ale co se dá od sestřihového dokumentu o horrorech čekat. :) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tahák na 15 hororových záporáků, vesměs už tak dosti známých. Pinhead, Freddy Krueger, Wishmaster, Leatherface, Ghostface, Leprechaun, Simon, Fisherman, Camilla, Dentist, Tall Man, Blade, Norman Bates, Jason, Michael Myers. A na závěr pár žebříčků a statistik. Není to žadný dokument, spíš jen suchá kompilace, složená ale z dobře vybraných scén. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Jsou to spíš krátké reklamy na známé i méně známé horory. Film byl natočen asi proto, aby některé tituly nezapadly prachem ve videopůjčovnách. Na mě samotném zanechal film stopu a určitě se pokusím některé méně známé kousky sehnat. Zaujala mě např. lesní vražedkyně Camilla z hororu The Guardian. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Miestami spoileroidný zostrih najznámejších amerických hororov, predstavuje vraždiace ikony žánru s krátkym popisom, zasadené priamo do ich filmovej akcie, ktorá ich v daných hororoch preslávila. Nechýbajú také hviezdy ako pekelník Pinhead z HELLRAISERa, vynaliezavý Freddy Krueger z A NIGHTMARE ON ELM STREET, maskovaný Leatherface z THE TEXAS CHAIN SAW MASSACRE, čierno-biely Ghostface zo SCREAMu, “good guy“ Chucky zo série CHILD'S PLAY, sériový vrah Simon z filmu THE UGLY, tajomný Fisherman z I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER, znetvorená Camilla z THE GUARDIAN, chladný Tall Man z filmu PHANTASM, usmievavý Blade z PUPPETMASTERa, hotelier Norman Bates zo PSYCHA, slasher Jason z FRIDAY THE 13th, Michael Myers z HALLOWEENu, či čierny “včelár“ Candyman, démonický Wishmaster, hravý škriatok Leprechaun alebo sadistický The Dentist z rovnomenných hororových sérii. Boogeymen: The Killer Compilation je iba ich prehliadkou krutej práce na striebornom plátne, viac čakať netreba. Veď sú to práve činy, ktoré z nich spravili nezabudnuteľných hrdinov bez zľutovania! ### Oddychová prehliadka nestarnúcich legiend hororového priemyslu. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Čakal som, že to bude niečo iné. Jasné dokument o hororoch, ale myslel som, že to bude inou formou roboné. Z tých zostrihou z jednotlivých filmov ani nevybrali tú najlepšiu. No škoda mohlo to byt fajn... takto iba priemer za 3* ale aspon som dostal inšpirácie čo si stiahnút :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento dokument určený milovníkům hororového žánru je vlastně takovou vzpomínkovou kompilací známých „záporáků“, z nichž většina patří mezi fanoušky k „legendám. Snad jen málokdo nezná alespoň někoho z tohoto dlouhého seznamu: Pinhead, Freddy Krueger, Leatherface, Chucky, Candyman, Simon Cartwright, Wishmaster, The Tall Man, Jason Voorhees, Michael Myers, Norman Bates, Jack Frost, vraždících Puppet Master, Camilla, Leprechaun, Ghostface, Dr. Alan Feinstone či The Fisherman. Krátké ukázky z filmů, v nichž se objevili, zahřejí u srdce ať už z nostalgie či ryze čistého fanouškovství. K mému úplnému uspokojení, však mohl být dokument obohacen ještě více. ()

Reklama

Reklama