Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaromíra pronásleduje jeho pověst holkaře a začínající vztah s Ájou je ohrožen. Křeticemi se totiž začnou šířit zprávy, které zamotají hlavy všem. Kdo je komu vlastně nevěrný? Za Filipem přijíždí jeho syn Adam a i on je obviněný ze sexuálního harašení. (TV Prima)

Recenze (4)

Pepi74 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejhorší je, když se díváte na seriál jen proto, že si nedokážete představit, že to může být ještě horší. Zápletka jak z Malého televizního kabaretu akorát tam ještě bylo Zedníčkovi rozumět co říká. ()

Kropajda1 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénáři k seriálu pracovali 4 scenáristé!!! A vypadá to, že si dali soutěž, kdo napíše horší dějovou linku. Chápu že Kolečko honil po Pálavě zrzavou herečku, ale ti ostatní pánové, co jsou psaní jako režie (Fuit, Nikolaev) dělali proboha co?  Herce chápu, seriálových škvárů už je tolik, že se nad tím ani nikdo nepodivuje a nakonec si užili léto v hezkém prostředí a ještě si vydělali, ale to se opravdu vyplatí investovat do takové slátaniny? Teď jsem koukla v předpremiéře na pátý díl (pracovně) a ani nevím, co o něm napsat. Byl o ničem. To už i Žena za pultem je nadupaná akcí...ve srovnání s Pálavou. ()

Reklama

Reklama