Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novopálavským končí pobyt na Pálavě a musí se rozhodnout, co se zbytkem prázdnin a taky co se životem, který je teď čeká. Jako poslední věc je čeká smutná událost, pohřeb Kočího, ale nemůžou se shodnout, jak by měl vypadat. (TV Prima)

Recenze (4)

adelina8 

všechny recenze uživatele

Uf, tak to máme za sebou a prosím už nikdy více. Ani se mi nechce vypisovat, co všechno bylo špatně, byla by to ztráta času. Ostatně stejně jako celý seriál. Škoda, atmosféra byla fajn, ale to je asi tak vše, co lze pochválit. ()

tein odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak to blbe zacalo tak blbe to zkoncilo. Nekde mezitim bylo obcas neco zabavneho ale celkove byl tento serial velke zklamani a totalne promarneny potencial. Nejlepsi tak zustava na celem tom vsem ta krasna krajina a garda starsich hercu, kteri to bohuzel opravdu nemeli sebemensi sanci vytahnout na neco lepsiho. ()

Filumena 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednu hvězdičku dám za pár hereckých výkonů a krásnou přírodu. Jinak jsem se donutila dokoukat abych mohla hodnotit. Takže scénáristy nepochválím. Ty zbylé 4 hvězdy dávám sobě za trpělivost dokoukat a odběr elektrické energie při sledování. ()

Reklama

Reklama