Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Mladý hrdina Štěpán Berka (Matouš Ruml) přijde o dobře placenou práci v bance. Místo povýšení, které očekává, dostane padák a stane se z něj muž v domácnosti i otec malého Honzíka (Nathan Ruml) na plný úvazek. Manželka Veronika (Berenika Kohoutová) pracuje v nemocnici jako vrchní sestra a nakládá si tolik služeb, že to v jednu chvíli přestane stíhat a dojde jí s manželem trpělivost. Štěpán se tak rozhodne najít smysl života, práci a získat zpátky rodinu, která se mu hned na začátku rozpadne. Proto se s pomocí ztroskotaného sládka Bolka (Bolek Polívka) pokusí rozjet rodinný minipivovar, který zdědí s bratrem Michalem (Jakub Štáfek) po otci. S tím ale nesouhlasí Štěpánova matka Hana (Eva Holubová) a pokouší se svou polovinu pivovaru prodat. Štěpán se snaží kupce odradit, a nakonec přesvědčí své kamarády, aby se k němu přidali a stali se jeho spoluvlastníky. Štěpán s Bolkem jim slíbí, že do roka mohou vyhrát Pivní festival, kde je první cena spojena s finančním bonusem, a tím pádem se podíly zhodnotí. Pivovar dostává půjčku a začne procházet rekonstrukcí. Do toho se v pivovaru objeví i Tereza (Barbora Černá), dcera Bolka, která má ale o svého otce alkoholika strach. Moc dobře si pamatuje na dětství, které bylo plné otcových alkoholových eskapád. Nakonec ale na spolupráci kývne a začne oběma v pivovaru pomáhat. Příběh rodinného pivovaru tak odhalí i jedno rodinné tajemství. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Pepi74 k tomuto seriálu (3)

Dědictví (2022) (E01) 

Po Pálavě jsem měl velké obavy. Jasně, zároveň jeden seroš pro vinaře a jeden pro pivaře. Pálava je strašná pohroma po všech stránkách. Proto jsem neměl chuť ani náladu se na Hořký svět vůbec podívat. Zvlášť když jsem výhradním vinařem. Ale seriál velice překvapil. Lexa je už dávno zapomenut a hlavní hrdina hraje velice přesvědčivě a  ostatní mu zdatně sekundují. Z opatrnosti dávám čtyři a těším se na další díl... ()

Dej Bůh štěstí (2022) (E03) 

Pivovar se nám z toho všeho poněkuď vytrácí a vše nahrazuje kdo s kým a proti komu. Jako já chápu, že se to stává, že někdo někomu zahne nebo se znovu zamiluje ale musí to být nacpané ve všem co se v současnosti točí? Jak jsem byl v začátku nadšený, už začínám ubírat. Za tři.... ()

Bílá lež (2022) (E08) 

"Kvasnicová šestinědělka" asi bych nechtěl vidět, jak mladej k tomu dělá etiketu. Navíc mi to chvílemi u obou dam přišlo jako předehra k filmu pro dospělé. Ale jinak ano, byl tam Kácov (jedna *) všichni se udobřili, i ten zhrzený trenér jim tam nakonec míchal prejt nebo co (druhá *) a asi dvakrát jsem se přistihl, že se usmívám jak jojo takže třetí *. Na víc to nemělo a Bílá lež je ten nejblbější název pro pivo. PS Nesnáším kokos!! ()

Reklama

Reklama