Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Evropě soutěž znají jako My Man Can a u nás poběží s názvem Můj muž to dokáže! A zatímco v jiných evropských státech o velké peníze soutěží běžní lidé, u nás půjdou s kůží na trh celebrity a jejich manželé a manželky, milenci i sourozenci. Vyhrát mohou sto tisíc korun a to, co s nimi udělají, je už čistě na nich. Budou to ale těžce vydřené peníze a není vyloučeno, že na cestě k nim přijdou k újmě na těle i na duši. A tak zatímco vy se u obrazovek budete královsky bavit, ve slavných rodinách může tahle soutěž zamávat se vztahy. Proč? Jen si to představte… U pokerového stolu sedí čtyři ženy, jejichž muži jsou za jejich zády v prosklené kukani a naprosto netuší, do čeho je jejich ženy uvrtají. „Kolik chilli papriček dokáže váš muž sníst za jednu minutu?“ zeptá se moderátorka Adéla Gondíková čtyř slavných žen. Ta, která nasadí nejvyšší laťku, pošle svého muže do boje o peníze. Aby obstál, musí splnit zadání. Neobstojí-li, její sázka se rozdělí mezi ostatní. Pět kol a pět kuriózních úkolů rozhodne o vítězi. (TV Prima)

(více)

Recenze (42)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Úroveň televizní zábavy dlouhodobě klesá a toto je jen jeden z mnoha důkazů. Zatímco v 90. letech a na počátku milénia šlo o to, co všechno jsou ochotni udělat pro peníze běžní lidé, v současnosti jsme se posunuli na úroveň poniž si svou celebritu. Vše dosahuje vrcholu ve chvíli, kdy manželky nebo příbuzné zkrátka buď záměrně nebo svou naivitou/hloupostí nejsou schopny odhadnout, co všechno mužové zvládnou. A nutno říct, že tolik toho zase není. Naopak u lehčích úkolů se neodváží. A tak snad jediným, koho lze pochválit je moderátor Ondřej Urban jako sympaťák a fakt, že peníze vždy na charitativní účely. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že naše televize jsou už totálně vypatlané a není cesty zpátky. Předbíhají se v tom, kdo natočí větší sračky a narve tam co nejvíc rádoby celebrit a pár opravdu dobrých umělců, herců, hereček, atd…Zatímco v cizině soutěží převážně obyčejný lid – pro české televize jsou póvl a berou tam jen samé kokoty a provalené ksichty ze seriálů, bulváru, nebo rádoby celebritky které se vychrápali/y s někým známým--- viděl jsem to asi dvakrát-třikrát a to vždy jen když jsem přepínal z nudy kanály a než pár minut se tahle trapárna vydržet nedala. Gondíková to rozhodně nezachrání… ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Zrovna jsme byli s kamarády na pivo a v TV tam běžel tenhle výblujek. Sem tam mě to donutilo vzhlédnout k obrazovce. To byl mazec, ty bláho. Dno debility a trapnosti. Kdyby tohle v dětství pouštěli Karlu Benzovi, tak do dneška chodíme pěšky. Podobné pořady degenerují mozek a při dlouhodobém užívání přetváří lidi v opice. (0%) ()

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

To je pipkárna a navíc u celebrit by to mělo jít na charitu! Mají příležitosti, o kterým se běžnému člověku ani nesní. "A zatímco v jiných evropských státech o velké peníze soutěží běžní lidé, u nás půjdou s kůží na trh celebrity a jejich manželé a manželky, milenci i sourozenci." Se máte čím chlubit, teda!!! 😰🤤🤤🤤Obrali jste běžné lidi o možnost přivýdělku v době, kdy lidi nemají ani na teplo! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Novy spolecensky magazin s tuzemskymi celebritami na televizi Prima v licenci mezinarodniho formatu My man can. Dozvite se kdo s kym prave zije a kolik ma deti. Chlapy nesoutezi mezi sebou, ale ukoly plni jen ten, komu partnerka veri nejvic. Videl jsem jen jeden dil, v nemz byly detinske ukoly. Odhadovani veku zen je az nevkusne. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama