Reklama

Reklama

Den jak sen

(pořad)
Reality-TV / Dokumentární
Česko, 2022, 55 min

Účinkují:

Monika Absolonová (moderátor)

Obsahy(1)

Svatba může být plná rodinných zápletek, které vás nadchnou a překvapí i dojmou. A takové budou i svatby na Primě. Těšte se na jedinečnou docureality show, která zachycuje reálné svatby. Monika Absolonová bude vyprávět deset příběhů lásky a spolu se štábem projede napříč republikou. Svatba na fotbalovém hřišti, skautském táboře, motorkářská svatba, svatba jako z pohádky. Takový může být den D. Inspirujte se a nechte se unést absolutní láskou. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Shazovat pouze z principu cokoli nemám v nátuře. Den jak sen je o řadě partnerů, kteří chtějí být manželi a každý se dá hodnotit zvlášť. Je něco jiného dělat skautskou svatbu v přírodě a pak jednu luxusní za mega, kdy bohatství a dávání majetku na odiv stříká ze všech koutů. Viděli jsme pohodáře i hrozné hysterky. Viděli jsme problémy při přípravě i hladký průběh s koordinátory. Ale především, a to mám rád, jsme povětšinou viděli lidské příběhy. Leckdy dojemné. Jasně, že řada situací byla nahraných, je to reality show proboha, co jste od toho čekali. Řada taky ale ne. Je to o přípravách svatby, pořad může fungovat jako inspirace i prostě jen pohled na to, jak lidé svatbu berou v době, když móda ženění a vdávání pomalu mizí. Pravda je, že mě leckdy trochu vadila Monika Absolonová, kdy byla chvílemi moc osobní, někdy až vulgární. Jinak bych ale Den jak sen zrovna nezatracoval. Mezi reality show bych viděl zcela jistě jiné, které by si zasloužili odpadní hodnocení. ()

Reklama

Milky. odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem se nachomýtnul k jednomu dílu dalšího exempláře české produkce. 55 minut, které mi už nikdo nevrátí. Nepostrádal typické znaky trapné reality-dokumentace. Zpomalováky, rádobyvtipné komenty, rozhovory mimo děj, a trapné hrané scénky typu "přijel nevěstin brácha tak se s nevěstou jakože vítají a povídají" popřípadě "tchán s tchýní sedí po ránu ve stanu a jakože si spolu povídají", kde úplně bije do očí trapnost situace, kdy víte, že tam stojí kameraman, zvukař, rejža a možná kdovíkdo ještě a dotyční účastníci dělají jakože spontánní situaci. Ubohost toho všeho podtrhují obřad popřípadě hostina, kde se do rodinného kruhu zapojuje mumifikovaná Absolonová, sere se jim do toho a dělá jim tam jakousi zábavu. Nutno podotknout že půlku oddací síně popřípadě restaurace opět zaplňuje "neviditelný" štáb. Chápu, že si někteří potřebují s financováním svatby pomoct, ale zaprvé formát je strašný a zadruhé asi si vážím soukromí dost na to, abych nedělal šašky v televizi. To bych raději udělal extra skromnou svatbu za málo peněz. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure loňského podzimu. Sice už jsem měla vlastní svatbu za sebou, ale bavilo mě sledovat výběr šatů nevěst a porovnávat absolutně odlišné styly jednotlivých epizod. Netuším, jak je na tom zahraniční licence (předpokládám, že se nejedná o originální český formát), ale chybělo mi více informací k položkám svatebního rozpočtu. To by mohlo být užitečné pro páry, které svatbu teprve plánují. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama