Reklama

Reklama

Bábovky a plechovky

(pořad)
Zábavný
Česko, 2022, 26 min

Účinkují:

Tereza Tobiášová (moderátor), Monika Timková (moderátor), Jakub Štáfek, Jiří Babica

Obsahy(1)

Jak se popasují blondýna a bruneta s nejrůznějšími auto-moto úkoly? V nové, neotřelé show Bábovky a plechovky se hlavních rolích představí dvě holky, rádoby expertky na auta. Jedna malá, druhá velká. Jedna blondýna, druhá bruneta. Každý týden budou muset splnit zadaný úkol a předvést své schopnosti. Bude to zábavné i napínavé! Marie Stará a Tereza Tobiášová jsou kamarádky, ale často i rivalky. Přejícné, ale i vzteklé a soutěživé. A jaké úkoly na holčičí duo čekají? Například se budou muset co nejrychleji a jakýmkoli způsobem dostat do auta Škoda Favorit 1993, ve které jsou zabouchnuté klíče. Jaký postup zvolí bruneta a jaký blondýna? A podaří se jim to? Prcek versus indiánka! Marie Terezie versus Stará liška! Malá versus velká! (TV Prima Cool)

(více)

Recenze (14)

Erutan_Revol odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně nevím, pro koho je pořad určený, jestli pro ženy, aby se zasmáli společně s moderátorkami nebo pro muže aby se smáli jejich neznalostem. Každopádně za mě ani jedno nefunguje. Jejich výstupy a humor jsou trapné, úkoly a rozhovory s hosty jsou nezáživné, takže ani přes krátkou stopáž není tempo dostatečné. Hudební podkres, který má podtrhovat vtipné situace je k ničemu. Když to srovnám s pořadem Plnej kotel se Suchánkem a Genzerem, který měl daleko k tomu, aby byl zábavný, tak tohle je vážně bída. 1/10 ()

kenkaku

všechny recenze uživatele

Vím, že se to nedělá hodnotit po jedné epizodě… otázka ale je, zda vydržím dvě (z respektu si proto hvězdičkové hodnocení odpustím). Od konceptu jsem očekával něco víc, než jen trapnou exhibici “Staré” brunety, která neskutečně přehrává a dělá grimasy do kamery (asi protože si myslí, že je vtipná). Blondýna na druhou stranu co dělat na kameru ví (přece jen léta na Óčku a Autosalonu udělali svoje), co neví je jak zvládnout scénář. Ano… Manýry z Ulice si mohla nechat Tereza od cesty. Ta trapnost, kdy si hraje na “teď fakt nejedeme podle scénáře” jsou okaté a trapné (neumí je natočit věrohodně ani omylem). ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Dvě poměrně pohledné moderátorky zde snaží plnit úkoly jako převoz vajec, kterými jakoby testují auta. Sem tam o nich řeknou i nějaké moudro, které je převážně zavádějící, ale cílem zde není automobilová osvěta jako spíše zábava. Jenže její kvalita není příliš vysoká a zároveň motoristický fanoušek se zde také nic moc nedozví ani o těch daných autech... Tudíž takový pořad o autech, kde jsou auta spíše módním doplňkem... 1z5 ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

V první řadě je to nuda. Velká nuda. Jasně, inspirace v Top Gearu se nezapře (což ale dělá hodně dalších automagazínů). Tedy do tý míry, že pořad o autech nemusí bejt jen hromada technickejch výrazů, trocha ježdění po "uzavřené komunikaci" (no jasně, tvl), epileptiky dráždící střih záběrů za burácení noname pseudometalový hudby a žvanil, co u toho všeho idiotsky mává rukama. Pokud Prima chtěla pojmout pořad jako "magazín pro ženy o autech", je otázka jestli takováhle forma fakt nějaký ženy zaujme. Pokud to chtěli dělat "pro chlapy, co rádi koukaj na auta a pěkný ženský", měli to nechat moderovat pěkný ženský. Každopádně to ale měli svěřit scénáristovi a řežisérovi, co nebudou dělat z ženskejch blbky a kteří vědí co dělaj. A ne dva "všeuměly", co vlastně dohromady neudělaj nic pořádně. Takže jak už jsem psal na začátku - výsledkem je nuda, dávkovaná po půlhodině a rádně proložená reklamou. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Můj kolega, totální fanatik do všeho, co má motor, který sleduje cokoli od Auto moto revue po Obersächsischer Wartburg Meisterschaft, na 10. výročí vzal manželku do Muzea sportovních aut v Lánech, při 11. jel už sám na hrad Kámen, a u zodpovědných orgánů už léta marně lobbuje za to, aby se na 170 metrů dlouhém kopci s převýšením 12 metrů v jeho vsi začala jezdit etapa republikového mistrovství v závodech automobilů do vrchu, pořad po 1. dílu ohodnotil slovy, že jde o poměrně slabou amatérskou napodobeninu Top Gearu, ale stejně se na to bude dívat, protože jsou tam auta. Ono co má taky jinak večer doma dělat, když mu utekla manželka. Já jsem (zatím) viděl necelé 2 díly a myslím, že nejde hodnotit B&P jako seriózně myšlený pořad, protože víc než do televize by se to hodilo na youtube. Ale upřímně řečeno na rozdíl od mnoha jiných zábavných pořadů z dílny TV Prima, v kterých se většinou exhibují nejprofláklejší celebrity, mi to jako varianta zabíjení času přijde celkem neškodné a snesitelné. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama