Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

🎀✨ 𝕭𝖆𝖗𝖇𝖎𝖊, 𝖊𝖆𝖙 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖍𝖊𝖆𝖗𝖙 𝖔𝖚𝖙. ☆˖⁺ tak tohle bylo legendární! geniální hlášky, skvělí herci, úžasný scénář - bavila jsem se od začátku do konce. — chucky a jeho manželka tiffany se vydávají na cestu do new jersey, aby zde získali náhrdelník charlese lee raye, s jehož pomocí se hodlají převtělit z panenek do nového (lidského) těla. společnost jim dělají jade a jesse, mladý pár, který utíká před přísným strýčkem jade, jenž nepovoluje jejich zakázanou lásku. brzy se ale dostávají do bludného kruhu záhadných vražd a zjistí, že i panenky mohou vraždit… || ❝𝐈'𝐦 𝐭𝐡𝐞 𝐜𝐡𝐢𝐞𝐟 𝐨𝐟 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐜𝐞, 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭. 𝐈 𝐜𝐚𝐧 𝐝𝐨 𝐰𝐡𝐚𝐭𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭. 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐟𝐨𝐫 𝐞𝐱𝐚𝐦𝐩𝐥𝐞 𝐢𝐟 𝐈 𝐰𝐞𝐫𝐞 𝐭𝐨 𝐫𝐮𝐧 𝐚 𝐛𝐥𝐨𝐨𝐝 𝐭𝐞𝐬𝐭 𝐨𝐧 𝐲𝐨𝐮 𝐭𝐨𝐧𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥𝐭𝐬 𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐥𝐨𝐨𝐤 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐒𝐥𝐚𝐭𝐞𝐫 𝐨𝐧 𝐍𝐞𝐰 𝐘𝐞𝐚𝐫'𝐬 𝐄𝐯𝐞, 𝐝𝐨 𝐲𝐨𝐮 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐤 𝐚𝐧𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐰𝐨𝐮𝐥𝐝 𝐪𝐮𝐞𝐬𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐦𝐞?❞ 👰🏼‍♀️🔪💋 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vynikající čtvrtý díl "Chuckyho" série. Je z něho sice trochu cítit vypočítavost, komerčnost a příliš chtěná líbivost, ale co, kašlu na to, mě tenhle díl baví hned po jedničce nejvíc. Jennifer Tilly je skvělá, její loutka ještě víc a film díky téhle postavě získává další rozměr a nové možnosti. A řekl bych, že scénář tyto možnosti využil a zužitkoval opravdu důkladně. Sice už to není horrorová pohádka ale spíš lehce horrorová komedie, ale každopádně je to originální, odpočinková a vydatně zábavná podívaná. A konec je úžasný a otevírá další nové možnosti pro pokračování... ()

Reklama

bloodline 

všechny recenze uživatele

Koniec 90-tych rokov a ich kultúrno-spoločenský odkaz v esteticko-brutálnej podobe. Explicitne odvážne dielo, ktoré neskonale pobaví hláškami, odkazmi, hudbou a esenciou doby. Do Chuckyho kinematografických pochôdzok priniesla jeho nevesta čerstvý prievan. O zábavu a nostalgiu máte vystarané iba v tom prípade, ak beriete povrchnosť zážitku s nadhľadom guilty pleasure a deviata dekáda vám koluje v žilách. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Dvě pošahané loutky s vražednými sklony putují z bodu A do bodu B. Během cesty brutálním způsobem zabijí několik lidí (kteří si smrt vyslouží většinou svou nesympatičností) utrousí hromadu proklatě černých hlášek a taky spolu mají sex (není tak explicitní jako v Team America, ale přinejmenším stejně vtipný). Tento film není normální, již samotný nápad na jeho natočení musel vzejít z nehezky chorého mozku, díky režii neméně pošahaného jedince však výsledek působí relativně konzistentně. Když masakr, tak masakr, když sranda, tak sranda. Oceňuji, že se Ronny Yu dokáže nebrat tak docela vážně, zklamáni budou asi hlavně ti, kteří čekají atmosférickou lekačku. Film je prosycen odkazy na jiné hororové snímky, nejvíce pochopitelně na Frankensteinovu nevěstu a třeba hláška, kterou Chucky pronese při pohledu na tvář policisty prošpikovanou dlouhými hřebíky – „Tohle už jsem určitě někde viděl“ – dává vědět, že je to film od fanoušků pro fanoušky. Yunův režisérský styl připomíná přístup Roba Zombieho (který se postaral o úvodní píseň), je to krvavá jízda nezdržující se dovysvětlujícími zastávkami – ty totiž nejsou třeba. Na rozdíl od později vzniknuvších Zombieho filmů není násilí v Nevěstě tolik a hlavně tolik nezavání samoúčelnou brutalitou. Mnohem samoúčelnější je herecká účast Jennifer Tilly, kterou pokud jste viděli v Pasti, je těžké nemilovat. :-) Po předchozím textu je mi až trapné napsat, že to je stejně jenom laciné Béčko nezasluhující více než dvě hvězdičky, ale pokud chci být alespoň trochu objektivní, nemohu jinak, každopádně, bavil jsem se. 50% Zajímavé komentáře: Marius, Visáč, JohnnyD, Luki.V ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chucky válí. Tentokráte se mu zachtělo nevěsty a jelikož stará láska nerezaví, vrátí se ke své bývalé holce. Jenže ne vše je tak jednoduché, jak si to zlotřilá panenka maluje. Ronny Yu vsadil na komediálnější tón a vznikla tak morbidní veselohra na téma "když se zamiluje panenka a chce si zašukat". Katherine Heigl vypadala tenkrát jak prasátko. 60% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Ve scéně, kde je Tiffany (Jennifer Tilly) ve vaně a přepíná kanály, objevuje se v televizi seriál To je vražda, napsala (1984).. (Wade)
  • Jméno postavy Damiena Baylocka je inspirováno filmem Přichází satan! (1976), kde se malý antikrist jmenuje Damien a jeho chůva Baylock. (Caelos)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama