Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|58%| Dějově je to opravdu hodně slabé + ty postavy jsou tak nevýrazné a tupé. Ale nějak bych se tím moc nezabýval. Chuck a jeho nevěsta – to jsou hlavní herci. ;) Jedna vtipná scéna za druhou následuje a já se bavil až do konce. Už to není ono jako první dva filmy – ty byli prostě nejlepší. Ale neříkám, že to nezabaví. Furt to bylo správně krvavé, od panenek hláškující, tak proč to úplně stáhnout do pekel. Lepší průměr, nic víc ale! ()

pend 

všechny recenze uživatele

Poprvé za 3, po opakovaném shlédnutí dávám za čtyři. Proti předcházejícím dílům přesun ke komedii se spoustou černého humoru. Oceňuji řadu odkazů na další filmy: hned v úvodní scéně na policejní stanici..., hřebíky v hlavě jednoho policisty atd. R. Yu prokázal znalost horrorů a natočil film, který se nebere vážně a taky se to nebojí říct, občas až hraničící s parodií. Pro skalní fanoušky prvních dílů to může být docela problém. Jinak je to docela krvavé a bodycount je hodně vysoký, kam se na Chuckyho hrabou Jason a Michael...a navíc se u toho pobavíte. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká napínavou hororovou jízdu, bude hodně zklamanej. Kdo, stejně jako já, nebude po vyčerpání původního námětu nic moc očekávat, bude aspoň trochu spokojenej. Stylizace pokračování série do ujetý černý komedie byla pro mě příjemnou změnou. Napětí sice neni tolik, ale zábavy je naopak spoustu (třeba třetímu dílu naprosto chybělo obojí). Neni teda nouze o Chuckovy hlášky a nově se přidaly i různý popkulturní odkazy (nejen v rámci hororovýho žánru) nebo představení panenek jako bytostí, který maj svoje touhy a potřeby :-D Zábavná ujetá podivaná, tři silnější hvězdy. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Čtvrtým dílem se z Dětské hry stává  definitivně černá komedie a z Chuckyho  de facto antihrdina, vraždí převážně hajzlíky  a nevinní umírají buď mimo záběr nebo při kruté nehodě.  Jeho sekundantka je sexy jako člověk i trochu úchylně i jako panenka, čehož  je beze zbytku a s potutelným úsměvem využito i při nezapomenutelné sexuální panenkové scéně -  "Vzal sis gumu? Jsem celej z gumy, jestli sis nevšimla!" - Vraždy jsou pak opět vtipně nápadité a odkazy na ikony žánru příjemné, začátek na policejní stanici až orgasticky. Čtyři bez váhání. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Moje znalosti Chuckyho sahají jen na jednočku a tuto čtyřku. A ačkoliv je to díl už dost pokročilý, líbil se mi více než ta jednička...V případě Chuckyho tu opět nechybí dost svérázných situací, kromě scény panenčina porodu nebo hulení trávy. To všechno v rukách režiséra Ronnyho Yu, který se momentálně zaměstnává režií očekávaného snímku Freddy vs. Jason! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • V úvodní scéně lze spatřit masku Jasona Vorheese z filmové série Pátek třináctého a Michaela Meyerse ze série Halloween. Dále motorovou pilu Leatherface z filmů Texaský masakr motorovou pilou a také rukavice Freddyho Kruegera ze série Noční můra v Elm Street. (Caelos)
  • V momentě, kdy Chucky zasáhne policajta hřebíky do tváře, tak Chucky prohlásí: „Proč to vypadá tak povědomě?“ Má tím na mysli Pinheada (Doug Bradley) z filmu Hellraiser (1987). (Raichu.Cz)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama