Reklama

Reklama

Ďáblovi v patách: Divoký svět Johna McAfee

  • USA Running with the Devil: The Wild World of John McAfee
Trailer
USA, 2022, 105 min

Režie:

Charlie Russell

Hrají:

John McAfee (a.z.)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenhle dokument v syrových záběrech a rozhovorech odhaluje nové informace o průkopníkovi v oboru moderních technologií Johnu McAfeem, který strávil dlouhé roky na útěku. (Netflix)

Recenze (9)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Excentrický miliardár pravdepodobným vrahom. Celkom bežná kombinácia. Dokument je natočený ale chaoticky, najmä kamerové záber sú dosť až rušivé, ako sa trasú. A dokopy sa vlastne ani poriadne nedozviete, prečo má byť ten McAfee až takým diablom. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Krátce po McAfeeho podivném úmrtí byl takticky vystřelen dokument mapující část jeho života, kterou strávil na útěku, což by nebylo tak zajímavé, kdyby u toho celou dobu nechlastal, neklátil barevný holky, netrpěl těžkou paranoiou, neměl nos od koblihy a nehromadily se kolem něho mrtvoly. Jde o sestřih materiálu z několika návštěv se značnými časovými rozestupy. Působí to dost chaoticky, ale místy je to zábavné a hlavně to přesně vystihuje jeho myšlenkové pochody. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dokument o antivirusovem prukopnikovi a silenem multimilionari s protivnou narcistickou povahou. Jsou zde nove skutecnosti z archivu, ale nenajdete odpovedi na mnohe otazky o tomto pribehu. Dokument pusobi chaoticky a unavne. Co dokument skutecne nabizi je ponoreni se do zkusenosti Johna McAfeeho vtahujici divaky do chvilemi nebezpecne manie zit tak mimo zakon, jak je to mozne. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že se dozvím něco zajímavého ze života Johna McAffeho, že se dokument bude týkat jeho života, nebo že se tvůrci možná zaměří na jeho hned několik kontroverzních životních momentů. Tvůrci se tedy zaměřili víceméně jen na jeho poslední fázi života, a to velice zvláštním způsobem. Dokument je poskládán z reálných dobových záběrů, ty jsou však tak nekvalitně natočené a zpracované, že to celé působí strašně zmateně, nesympaticky a ve finále se toho divák o McAfeem ani moc nedozví. Stopáž je přestřelená tak regulérně o hodinu, zvolený materiál by se v pohodě vlezl do maximálně 45 minut a i tehdy by se jednalo o silně nezáživný počin. Vypovídající hodnota je téměř nulová, zůstane jen hromada otázek a odpovědi žádné. 2/10. ()

DeathRock 

všechny recenze uživatele

Dokument je sondou do závěrečné etapy života a osobnosti Johna McAfee. Líbí se mi autentičnost a syrovost záběrů. Dokument si na nic nehraje. Nepitvá se zbytečně v tom kdo byl John McAfee nebo co vybudoval. Zaměřuje se čistě jen na události a prožitky reportérů z VICE po útěku Johna před zákonem. ()

Reklama

Reklama