Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Film s veľmi nízkym IQ. Chucky má stále štýl, ale jeho tretí záťah pripomína skôr pilot k televíznemu seriálu. Andy narukuje do armády, Chucky za ním a vojna môže začať. Aspoň to sľuboval námet, lenže armáda je pre maloletých a kde je veľa detí sa toho v komerčnom horore moc premlieť nedá. Vraždy s pár výnimkami dospelých nemajú nápad a záver v lunaparku je iba zúfalou snahou prísť s niečím novým. Ono to celé pripomínalo viac tábor pre skautov, aspoň že mladý Andy zmenil predstaviteľa. Kto pozeral Supermana, určite v ňom spozná pisálka z Daily Planet a popravde keby sa každú chvíľu nesprával ako nemysliaci pako, ľahko si získa sympatie. Takto sa stal obeťou slabučkého scenára aký pokračuje v klesajúcej tendencii kvality. Už teraz sa bojím kam povedú ďalšie Chuckyho zmŕtvychvstania. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V porovnání s předchozími díly mnohem slabší, málo epické, sevřené nudným a nenápaditým prostředím vojenské školy. Navíc malý zulukafr Tyler byl strašlivě otravný a cukrkandlový hošan Andy jakožto vojenský kadet směšný. Ale třeba karikatura vojenského holiče byla vtipná a De Silva byla sexy. Průměr, chvílemi mě to bavilo, chvílemi nudilo... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud vám sedlo celé pojetí série, asi snesete i tenhle díl, i když se v hororové branži nejedná o nic tak výjimečného. Je zde snaha něco divákovi předvést, což celkem ucházejícím způsobem vede k tomu, že se scénář tváří lepší, než jaký ve skutečnosti je. Vývoj děje a vztahů mezi postavami zde v podstatě chybí, jde jen o to, jak Chuckyho zneškodnit dřív, než zabije Andyho. Tohle divák dostane. A to je vše. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Rezavá šílená panenka s černým smyslem pro humor je zpátky a řídnutí thrillerové atmosféry pokračuje. Přesto je to lehký posun nahoru oproti obecně kritizované dvojce. Přesto i tady nejde nevidět množství přešlapů a logických lapsů. Z Andyho je mladík nastupující na vojenskou školu, jakmile ale na její půdě dojde k první vraždě, je mu jasné, odkud vítr fouká. Motiv vraždící panenky, která má nejmenším naopak přinášet radost, tehdy prostě dokonale fungoval a i moje generace se nechala děsit a napínat solidní prací maskérů a trikařů. ()

Utero 

všechny recenze uživatele

Nedávám odpad snad jen kvůli tomu, že Chucky je jasně můj nejoblíbenější zabiják a vážně mě mrzí, že se někdo opovážil natočit tuhle stupiditu, která skvěle našlapanou sérii totálně potopila. Za něco stojí snad jen atmosféra prvních 10ti minut a pár scének z konce filmu. Jinak čistě uplná nuda a zbytečnost. Navíc Chucky vzhledově už nepůsobí absolutně strašidelně. Jinak ten malý, černý herec, dnes známý z Lost byl tak neuvěřitelně trapný, že se mi z toho občas zvedal kufr. Vážně škoda, že po výborné 1 a 2 vznikla zbytečná a nudná trojka. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (16)

  • Film sa nakrúcal od 4.2. do 24.4.1991 v amerických mestách  Los Angeles, Atlanta a Boonville, konkrétne na vojenskej škole Kemper Military School and Junior College, ktorá je v dnešnej dobe už zatvorená. (Darkage)
  • Prvý film série, v ktorom Chucky ako bábika aj vystrelí z pištole. (FromHell)

Reklama

Reklama