Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hned dlouhá úvodní scéna se šéfem hračkářského koncernu napoví, kudy se Chuckyho příběh bude tentokrát ubírat. Úkrok k černé komedii je ještě výraznější než minule. Nicméně tam, kde mizí hororová atmosféra přibývá na nápaditosti ve vymýšlení, jak by panenka mohla vraždit dospělé lidi. Na řadu tak přijdou břitvy, nože, pasti či výměna slepých nábojů za ostré, ale třeba i takový infarkt. Chucky je opět nenapodobitelně roztomilý kamarád.  Herci sice příšerní, scénář bych možná sepsal taky, ale jinak naprosto nezávadné a povedené hororové béčko, tak jak má být. Kdyby taková byla všechna.  Třetí pokračování, tedy za tři. ()

Motinski odpad!

všechny recenze uživatele

Stopercentná sebaparodia. S hororom má spoločné iba krv a scenár je tak plochý a nudný že jediný dôvod prečo film vznikol je dojenie značky. Prostredie vojenskej akadémie môže znieť fajn, ale natočené to je katastrofálne. Treťotriedny brak v ktorom pošahaná bábika zabíja a nikto sa jej nevie ani náznakom ubrániť. Minulé časti boli vyslovene destké horory, no toto už nevystraší ani najmladších. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl mohl být vedle jedničky ten nejlepší, nebýt šílených kiksů v logice a scénáři. Ve své podstatě mě bavil víc jak dvojka a to nejen díky zajímavému prostředí vojenské akademie. Chuckyho vraždy jsou docela důmyslné, jednotlivé postavy sympatické tak akorát a děj je dostatečně dynamický. Jenže logika místy padá natolik, že je to opravdu neodpustitelné. Menší příklad: vojanda se dokáže s přehledem trefit ze vzdálenosti 5 metrů do plochy o průměru 10 cm a o nějakou dobu později se neumí ze 2 m trefit do Chuckyho. A to je ještě jenom drobnost oproti jiným věcem, které jsou ještě více neodpustitelné. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Priemerný hororový film, ktorý je už od jednotky predsa len viac zábavny. Chucky stále desí a je to posledný film,v ktorom Chucky za niečo stál. Pár pekných lakačiek a aj trocha atmosféry opäť nechýba. Jednotku som videl a tá je bombová. Trojka je stále dobrá a Justin to zahral celkom dobre. Plno klišé a ujetých scén, plno naivity a blbého humoru bohužial nechýba a Chucky, v snahe byť ešte viac "cool" a ešte viac strašidelný, sa stáva naozaj už skorej hororovou komédiou. /60%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Najhoršie na DETSKEJ HRE 3 je, že je príšerne nudná. Umiestniť dej na chlapčenskú vojenskú akadémiu by ešte vyhovovalo, ale celé to odsýpa pomaly, je to nudné, rutinne nakrútené, stereotypne obsadené i napísané... ja vám neviem. Čas však ukázal, že to môže dopadnúť aj horšie. Že legendárna vraždiaca bábika Chucky (s hlasom Brada Dourifa) sa môže dočkať bohužiaľ i vyložene trápnej paródie na samú seba (CHUCKYHO NEVESTA a CHUCKYHO SEMENO). Takže radšej nudná trojka, ako neznesiteľne nevtipná štvorka s päťkou. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Prvý film série, v ktorom Chucky ako bábika aj vystrelí z pištole. (FromHell)
  • Film v amerických kinách producentov príliš nepotešil, zarobil len 20,5 milióna dolárov, pričom náklady bez marketingu boli 13 miliónov. Z tohto dôvodu sa na ďalší film s Chuckym čakalo dlhých 7 rokov. (beso74)
  • Dej filmu sa odohráva v roku 1998. (BoredKid)

Reklama

Reklama