Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rytíř Jindřich přijíždí na své nové panství, které dostal od krále za statečnost v bitvě. Hrad, jehož pánem se má stát, nemá ale nejlepší pověst. Říká se o něm, že skrývá poklady, ale také, že v něm straší. Pravda je, že hradní brána dovnitř ještě nikdy nikoho nepustila.Ani Jindřicha ne. Jindřich by se nedal jen tak lehce odradit, ale před branami ho přepadne banda zbrojnošů, kteří ho téměř zabijí. Dobří lidé mu zachrání život, ale o svůj majetek i o svou lásku ke krásné Anně bude muset Jindřich tvrdě bojovat. Se zlým zemanem Rudolfem, který dosud celý kraj ovládal, i s tajemným Démonem, který vládne na hradě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

martyxa 

všechny recenze uživatele

Podle mě pohádka osobitého stylu, i dobrého hereckého obsazení. Nějakých vad v obraze jsem si nevšimla, a i kdyby tam byly, nějak to podle mě nekazí celkový dojem. Příběh sice troch divný, pravda, ale celkový dojem dobrý. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Klasická televizní gumárna pro malé děti, z nichž některé možná nebudou kroutit hlavou nad trapným a nudným příběhem, šermířskými souboji jako vpyadnutými z cirkusového představení a neuvěřitelně špatně nasvícenými scénami, kterým dominuje odporně žlutý filtr a záhadná fialová skrva vprostřed obrazu. ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně pitomý Vaculík (vřele souhlasím s tím zombie/prokletým) se toporně mlátí s kýmsi, kdo je karikaturou záporáka. Nela Boudová a celá její postava vyznívá jaksi na prázdno. Jediné co mě pobavilo byla dětská jednotka SWAT:D ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Právě jedině nasvícení a hrbáč Pavel Kříž vám ulpí na paměti, jinak pohádková trapárnička...s děsným Vaculíkem. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama