Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlatník Podhorský má krásnou, chytrou, ale i značně náročnou ženu. Náročnou po všech stránkách, jak říkají jeho známí. A pan Podhorský má obavy, že ho podvádí. A tak navštíví Martina Tomsu, aby mu zjistil, zdali jeho žena nemá milence. Už několikrát se přesvědčil, že mu jeho paní lže. Jde však opravdu jenom o nevěru, nebo je paní Podhorská zapletená do série trestných činů od vykradení zlatrnictví až po únos a vydírání? Při sledování paní Mileny Tomsa vyfotografuje chlapíka, nápadně podobného muži podezřelého z vloupání. Jeho posedlost vyřešit zamotaný případ ho přivádí k životu nebezpečných situací. I když spolupracuje se svým kamarádem, poručíkem Součkem, daří se mu být, takříkajíc, o krok před policií a významně přispět k vyřešení případu. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co udělá český akční hrdina, když na něj namíří pistol Kuklová? Skočí šipku šejdrem a ta se tak vyleká, že zahodí pistol po výstřelu. PS: AZ kvízový Aleš Zbořil opustil svůj pořad, aby si tady zahrál patnáctisekundové cameo na své jméno , protože mu ukradli občanku na kterou někdo prodává ukradené věci z klenotnictví. ()

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejčastěji reprízovaný díl první řady (epizody 1-6) seriálu. Slušný kriminální příběh, který strčí do kapsy epizody Zimmer frei a Camel story. Další tři díly první řady ČT nikdy neopakovala, avšak na základě letmé paměti si myslím, že díl Flek na hru je kvalitnější než Zlatá klec. Ve "Zlaté kleci" vystupuje řada pohledných hereček – Studenková, Hrubešová či Kuklová. ()

Reklama

Reklama