Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento díl z volného cyklu Detektiv Martin Tomsa se odehrává v psychiatrické léčebně. Tomsa se zde totiž nechává zaměstnávat jako zřízenec, aby zjistil pro klienta informace o jisté hospitalizované osobě. Hned od začátku jej však - mimo plán - zaujme fakt, že zde došlo několikrát k vyloupení místní lékárny. Naposledy byl při loupeži dokonce zabit místní zřízenec. Začíná být jasné, že s místním zdravotním personálem není všechno v pořádku. Pomalu se skládají střípky tajenky, složené z lidských vášní, narkomanie, alkoholismu a obrovské lidské závislosti, pro kterou jsou lidé nakonec schopni i zabíjet. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektiv Tomsa se infiltruje do léčebny závislých, aby bojoval proti pervitinové mafii, která má sídlo na diskotéce s gogo tanečnicemi. Průměrný díl, který vstoupil do historie tv asi první a poslední lesbickou scénou Kateřiny Brožové. Mne víc potěšil v malé roli Stanislav Tříska tatík ze Slunce seno. ()

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otevírací díl druhé řady (epizody 7-12) seriálu řadím mezi top části celého seriálu. Jedině o "Případu Anděla" mohu zcela jistě říct, že se mi líbí ještě více než Bílá past. Tomsa je na stopě výroby a distribuce tvrdých drog, přičemž pozná, že slepá láska svádí jedince k velkým zločinům. Jestli vypadá Tomsa v některých dílech seriálu jako packal, ňouma či otloukací panák, v epizodě Bílá past to rozhodně neplatí. Policii pomůže měrou vrchovatou, navíc velmi snadno odrazí dva fyzické útoky dvou různých narkomanů. ()

Reklama

Reklama