Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martina Tomsu požádá sestřenice Monika z venkova, aby jí na čas poskytl u sebe přístřeší. Má nastoupit jako učitelka v hudební škole, a dojíždění by jí působilo nemalé komplikace. Tomsa jí rád prokáže tuto laskavost, zvláště když ví, že Monika má od dalšího měsíce domluvený vlastní podnájem. Ani jeden z nich však netuší, že z ochotně nabídnutého útočiště se stane pro nebohou dívku dům hrůzy, v němž odmítá strávit byť i jen jedinou noc. A tak, jestli nechce mít Tomsa na svědomí ztrátu Moničina vysněného místa, musí jí najít rychle jiné ubytování. Ačkoliv má Martin svých vlastních starostí až nad hlavu, další mu ještě přibudou díky bratrům Zachovým, kteří pro něho představují velmi nebezpečné protivníky. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z lepších dílů prvního akčního českého seriálu, protože: 1) dobrý námět - bratr vracející se z krimu, který chce začít poctivě, ale jeho mladší bratr ho zase vtáhne do víru zločinu 2) skvělé obsazení Dlouhý, Matásek a Vašut 3) Brno ()

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z poslední řady seriálu (epizody 13-18) mám nejraději Případ Anděla (úplně nejlepší díl seriálu) a Tóninu smrti, avšak i epizoda Bratři se povedla a v rámci seriálu patří do nadprůměru. Michal Dlouhý výborně hraje jednoho z mnoha svých televizních/filmových padouchů. Skutečnost, že Michal Zach (M. Dlouhý) spolu s kumpánem Axmanem přepadli Tomsu a zdemolovali mu byt, vedla nakonec ke zmaření jejich zločinných plánů. Tomsa rovněž v tomto díle prokázal kvality dobrého kriminalisty, což neplatí samozřejmě u všech epizod. ()

Reklama

Reklama