Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sbírání starožitností i obrazů je krásná, ale velmi drahá záliba. A právě proto, že v tomto obchodování jde často o velké částky, neodolají někteří obchodníci zneužít, i mimo rámec zákona, nejen svých znalostí, ale i různých nedovolených až trestných triků ke svému obohacení. A důkazy se obstarávají velmi těžce. To je právě jeden z důvodů, pro který se Interpol ve spolupráci s Českou policií zajímá o osobu zámožného starožitníka Eduarda Macháně. Navíc v jeho domě najde smrt půvabná kunsthistorička Anděla, Macháněho dávná přítelkyně a nyní i snoubenka. Mohlo by to být prostě jen neštěstí, kdyby v domě nebylo tolik lidí, kteří Andělu neměli v lásce a jsou docela rádi, že se jí zbavili. Spolupráce na případu, k němuž se nechal Tomsa přemluvit svým kamarádem poručíkem Součkem, je nakonec dramatičtější, než očekával. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektiv Tomsa se infiltruje jako řidič na panství vysloužilého mafiána Satoranského, aby tam po "nehodě" jeho manželky pátral po nevím čem... překvapivě jeden z lepších dílů devadesátkového českého akčního hrdiny. ()

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední případ detektiva Martina Tomsy považuji za vůbec nejpovedenější. Policie ČR a Interpol nasadí Tomsu do vily boháče, který žije s vypočítavou milenkou, vypočítavou dcerou, neškodným synem a proutnickým zahradníkem. Tomsa pracující inkognito jako řidič se u Macháněho skutečně nenudí a ani já jako divák se rozhodně nenudím. Mladé Petře Jungmanové to v roli Anděly sekne, totéž platí o Šárce Brázdové v roli Viktorie Macháně/Macháňové. ()

Reklama

Reklama