Reklama

Reklama

Devadesát jedna bílých koní

(TV film)

Obsahy(1)

Letní filmový příběh vypráví o klukovském fanfaronství a rivalitě, která dá vzniknout přátelství. Příběh je zasazený do jihočeské vesnice, kam přijíždí Petr na prázdniny s rodiči. Petrův otec jezdí závodně rallye, a tak je i pro chlapce svět motorů vším. Hned první den se Petr střetne s Pavlem, synem správce státního statku, kde chovají koně. A jejich rivalita vrcholí nerovným, ale napínavým závodem auto versus kůň. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Tohle musí znát spousta lidí z mladí, takový to dokázání nečeho před ostatníma. A pak být ten nejlepší. To co rodiče nikdy nechápou, ale přitom byly to samý. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Prázdniny a kluci, ať už malí nebo velcí. Za zajímavost stojí zde uvedený Karel Houska, který v titulcích filmu je vynechán, neboť pouze dabuje postavu ztvárněnou Bohumilem Vávrou. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

No jo to známe snad všichni kluci,vytahování a tahanice o to kdo má lepší kolo,nůž a pod. v tomhle věku je prostě normálni.:-))) ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní vyprávěnka klucích a prázdninách. Rád se na podobné filmy kouknu, protože ve svém věku už mám na trochu té nostalgie z vlastních prázdnin právo. Snímeček nepřinesl však nic překvapivého, proto tak nízké hodnocení. 201108163654/3858 ()

bighead 

všechny recenze uživatele

Jo,jo,Jirka Sikyta a vytřenej hnědák,rodiče jdoucí na houby v 15h odpoledne,vše zakončeno akcí Z školáčky s krumpáčema a lopatama,jednu za Stádlecký most tomu dám,za víc to nestojí. ()

Reklama

Reklama