Reklama

Reklama

Barva noci

Trailer

Obsahy(1)

Keď sa u nepodarí zabrániť svojmu pacientovi v samovražde, vzdáva sa psychológ Bill Capa (Bruce Willis) svojej praxe. Len čo navštívi kolegu, kamaráta z výšky, je tento zavraždený a hlavné podozrenie padá na členov skupiny Billovych psychicky labilných klientov. Psychológ urobí osudovú chybu, keď sa zamiluje do jedného z nich, krehkej Rose (Jane March). (POMO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Madison 

všechny recenze uživatele

Mnohými prehnane zatracovaný, pre mňa námetovo pútavý a režijne nadpriemerný film. Jasné, je to ďalší thriler patriaci do triedy neoriginálnych vyvražďovačiek zaváňajúcich nenávideným klišé, no ja som ho jednoducho nebrala prehnane vážne a tá myšlienka s rozdvojenou osobnosťou nebola až taká nehanebná. Navyše, tej živočíšnej rozkoši medzi Brucom a Jane nejde nič vyčítať :-) ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Někdo zabil cvokaře,jak ale pěkně držel kudlu! Ricky je Rose! Rose i když není Ricky jako Ricky přijde na skupinu i když už šuká s Willisem. Rose je ponižovaná, utlačovaná ale svině jedna malá, toulá se v terenním volvu. A pic ho! Ještě souloží s psychoanalytikem...ale to není von...ten je mrtvý! S tím obcovala totiž předtím, teď jen potřebuje najít fotku své tetované prdýlky. A pak se ještě kurví s jednou lesbou a pak s malířem a pak... ale co na tom, Bruce ji miluje...je sladká! A hadi! A červený auto! A Buck co není cvok ale je to policajt! A komín a záhadný zemřelý psychoterapeut!(Znáte ho, přece dělal s Rickym strašné věci!) No prostě děsivá píčovina ala základní instinkt. Diváci v kinech by měli dostat odškodné za to, že autoři téhle debility podceňují jejich IQ. U některých idiotů se možná trefili... ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

......veľmi dobrý thriller - nie niečo extra super-ale nadpriemer iste...B.W. taká typická úloha pre neho - štandartne zahraná.....  J.M. tiež bola dobre vybraná pre to čo hrala....napriek uvedenému i na tú dobu ozaj odvážne erotické scény - B.W. a jeho plávajúci "plaváček", J.M. s jej nakrátko ostrihanou "aničkou"....až mi to prišlo úplne zbytočne vzhľadom na dej a jeho vývoj-logiku....asi to chcelo prekonať v erotike film Základný inštinkt ....ale menej je niekedy viac...... film extra nezarobil - čo mňa dosť prekvapilo... ()

no2 

všechny recenze uživatele

7/10 - Opět nechápu tak nízká hodnocení. Je to sice trochu slabší než např. The Sixth Sense, ale zase tak o moc ne. A ta zápletka se mi zdá docela originální. Tvrdit, že si film hraje na Basic Instinct, je trochu odvážné. Já osobně mám tento film ještě raději a nenudil jsem se u něj ani minutu... ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Silné erotické scény je tak to jediné čím tenhle film disponuje a to jediné co je v něm trochu kvalitní. Po ubohém thrilleru Na dostřel který měl být dalším Posledním skautem, ale nevyšel Bruce Willis natočil další zklamání. Dá se sice říci. že role psychiatra u takového akčního hrdiny je možná zajímavá, ale jen ze začátku filmu. Zbytek je nuda, a vyjma erotických scén, které u Willise vyznívají dosti kontroverzně, sem se celé dvě hodiny nudil. Námět je jako vytáhnutý z nějaké tuctové detektivky, scénář nerozpracovaný a snímek zbytečně dlouhý a ke konci hodně nudný. Nulová akce a ani finále není nijak moc povedené i když rozuzlení je celkem překvapivé. A Bruce Willis hrající si na slečnu Marplovou opravdu není zajímavý. Ty dvě hodiny co jsem u filmu proseděl prakticky až do dvou do rána ( snímek začínal v 23:40 a byl samozřejmě označen hvězdičkou ) za to opravdu nestály. Jen štěstí že se Bruce dalším vyloženým sklamáním vyjma komedií jako Kid, Kdopak to mluví či Všude dobře, doma nejlíp a debilních thrillerů jako právě Barva noci či Na dostřel vyhnul. Naštěstí si to má čím u publika vynahradit. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy spolu jdou Bill (Bruce Willis) a Rose (Jane March) poprvé na kávu a odchází z restaurace, líbají se při čekání na taxi. Bill poté sundá Rose ramínko šatů a sahá ji na ňadra. Hned po střihu má však Rose ramínka na svém místě. (Pepy)

Reklama

Reklama