Reklama

Reklama

Barva noci

Trailer

Obsahy(1)

Keď sa u nepodarí zabrániť svojmu pacientovi v samovražde, vzdáva sa psychológ Bill Capa (Bruce Willis) svojej praxe. Len čo navštívi kolegu, kamaráta z výšky, je tento zavraždený a hlavné podozrenie padá na členov skupiny Billovych psychicky labilných klientov. Psychológ urobí osudovú chybu, keď sa zamiluje do jedného z nich, krehkej Rose (Jane March). (POMO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis kedysi hral vždy len akčňáky alebo psychológov /psychiatrov a vlastne v takejto polohe hrá aj v mojom najobľúbenejšom filme (Šiesty zmysel). Farba noci je spojením oboch rovín. Tento film ma oslovil ešte ako pubertiaka, keď som videl vo videopožičovni elektrizujúcu obálku. Paradoxne tá obálka je najväčším úspechom Jane March, veď odvtedy nehrala skoro nikde, čo sa divím lebo v tomto filme ukázala naozaj všetko okrem jednej štrbiny, ktorá však patrí len do pornofilmu. No a to električno je tiež to jediné, čo film prinesie, pretože dejovo film neprekvapuje, tie vraždy nie sú prepracované a najhoršie je, že diváka nemá čím prekvapiť. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jane March a její odhalené scény jsou na 6*. Asi bych přepsal scénář, vyhodil postavu bratra a skončil odhalením a vinu shodil právě na tuhle postavu. Smažte někdo POMův obsah, který nepřímo vyzrazuje něco, co divák dlouho vědět nemá. Doma jsme na to přišli na základě dabingu, že dvě postavy mluvily stejným hlasem. Konec je zbytečně motaný, stříhal bych, ale celkově skoro spokojenost. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Dr. Bill Capa (Bruce Willis) je uznávaný psychiatr, který má tu smůlu, že se mu jedna z pacientek zabije přímo v jeho ordinaci (resp. skokem z okna z jeho ordinace). Chce si dát na chvilku oraz, tak vyrazí za svým kámošem ze studií, také psychiatrem, Dr. Bobem Moorem (Scott Bakula). Ten je ale brzy po Billově příjezdu do města zavražděn, a Billovi tak nějak spadne do klína jeho poslední skupina pacientů - a že to jsou kousky. Navíc právě někdo z této skupiny je podezřelý z vraždy svého psychiatra, a je na Billovi, aby jej odhalil dříve, než se stane podezřelým on, nebo také skončí pod kudlou zákeřného vraha ...Samotný námět mi přišel velmi zdařilý, zvlášť jednotliví pacienti byli dokonale "sladěni", ale jako celek mě film nijak moc neuchvátil. Zvlášť úplný závěr mi přišel úplně mimo, i když se tak nějak podobný vývoj dal čekat. Co se ale autorům povedlo jsou erotické scény, zvlášť ta podvodní je dokonalá (jak tu kdosi už psal, měli ji natáhnout na půlku filmu a celkové hodnocení by bylo stokrát lepší). Jane March to tu vyloženě sekne, zvlášť ve výše zmíněné scéně, a Bruce Willis byl tenkrát taky ještě švihák :) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná nechtěná parodie hollywoodských erotických thrillerů, s nimiž se po ZÁKLADNÍM INSTINKTU roztrhl pytel (NĚKDO SE DÍVÁ, SKANDÁLNÍ ODHALENÍ...), která nevynechá žádné stupidní klišé. Hlavním plusem je supersvůdná Jane March, která vypadá jako sestra Jessicy Biel a nevydrží pět minut v kuse oblečená. Obzvlášť erotické pnutí mezi ní a Lesley Ann Warren bylo fajn, zatímco vidět tvarohovej zadek Bruce Willise asi nikdo moc nemusel. Jinak se tu dost brečí, po Bruceovi někdo pořád háže auta a závěrečněj twist je fakt úlet... No, jak říkám, je to prča. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Psychiatr Bill Capa nezačal tenhle den zrovna nejšťastněji. Jeho pacientka se totiž vrhla z okna mrakodrapu přímo na rušnou newyorskou silnici. Otřesený lékař hledá útěchu u svého kolegy, jenže ten mu stačí představit pětici svých pacientů a pak se rukou vraha dostane taktéž na onen svět. Byl vrahem někdo z klientely nebo tajemná Rose, která zničehonic vstoupí do jeho života? Tahle smrtící partie ještě zdaleka nekončí.. co ale končí, je trpělivost diváka. Po několika desítkách minut se tahle hra dostává do nepříjemné motanice, která je vším, jen ne pořádnou psychiatrickou lekcí. Režisér se snaží zahlazovat stopy, ale i trošku protřelý divák mu málokdy na něco skočí. Naštěstí leccos zachrání půvaby Jane March a její vytetovaná a vhodně umístěná růžička.. Rádoby spletitý příběh se uzavře a divák doufá, že napříště to vyjde o poznání lépe!! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy spolu jdou Bill (Bruce Willis) a Rose (Jane March) poprvé na kávu a odchází z restaurace, líbají se při čekání na taxi. Bill poté sundá Rose ramínko šatů a sahá ji na ňadra. Hned po střihu má však Rose ramínka na svém místě. (Pepy)

Reklama

Reklama