Reklama

Reklama

Critters se vracejí v supernapínavém sci-fi vesmírném dobrodružství! Tentokrát to ale nejsou obyčejní Critters – jedná se o speciální druh geneticky zkonstruovaných mutantů, kteří byli stvořeni, aby převzali vládu nad vesmírem. Tentokrát jsou lačni dobýt galaxii a zvláštní chuť mají na lidstvo, které je mimo tento svět. Přidejte se k majitelům oscarových nominací Angele Bassett (nejlepší herečka, Tina Turner, 1993) a Bradu Dourifovi (Pán prstenů: Dvě věže, nejlepší herec ve vedlejší roli, Přelet nad kukaččím hnízdem, 1975), Donu Keithovi Opperovi a Terrenci Mannovi, kteří se vracejí ke svým populárním rolím, a bojují o přežití proti Critters, nukleární zkáze a o osud vesmíru! (Magic Box)

(více)

Recenze (107)

molcan2 odpad!

všechny recenze uživatele

pozerám tento príšerný film, ako hovoríme. je to pravdepodobne jeden z najhorších filmov, ktoré sa kedy vysielali v mojom dome. sedím tu s 3 priateľmi a súhlasia. nie je to strašidelné. nie je to vtipné. nie je to dramatické. neobsahuje nič príťažlivé. sme 49 minút vo filme. videli sme len 2 zvieratá. len jedna osoba zomrela. tento film je jedno veľké sklamanie. nič z tohto hrozného, hrozného filmu ma nedonútilo pozrieť si zvyšok. dostávam filmovú kocovinu. dúfam, že všetci, ktorí mali niečo spoločné s natáčaním tohto filmu, zomrú. nemyslím len hercov. myslím režiséra, producentov, prezidentov zo štúdia, ktoré tento film financovalo. je to v plnom rozsahu najhorší film všetkých čias. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Critters ve vesmíru není vůbec špatný nápad a klidně bych uvítal doslovnější kopii Vetřelce. Největší problém tak je, že téměř dvě třetiny filmu se řeší vztahy v posádce, k níž se následně přidá blb Charlie. Ten je sice pošuk i v předchozích dílech, ale tam je takový docela milý, tady je to ultrablb, co téměř vše pokazí. Krajně nesympatickou postavou je pak mladík Ethan (P. Whitthorne), který mi pil krev po celou dobu. Příšerky se dostanou ke slovu až příliš pozdě a obětí nezanechají mnoho, což zamrzí. V podstatě nejlepší je poslední čtvrthodinka, která má spád. Za ni tedy dám druhou *. Slizouna roku vyhrává Brad Dourif, což je alespoň herec, který umí být nesympatický tím, co ztvárňuje. A když už vleze Critter někomu do huby, tak bych opravdu čekal citaci Vetřelce... ()

Reklama

folklorman 

všechny recenze uživatele

Hellraiser, Leprechaun, Critters a mnoho dalších filmů skončilo ve vesmíru. Ve většině případů se jednalo o výrazný pokles úrovně a kvality starších dílů. Critters 4 bohužel patří mezi tuto lacinou společnost. Většina lidí považuje tento poslední díl za nejslabší. Ale já rozhodně ne, protože se tento díl (více)přiklání k hororovému žánru -než jeho komediální předchůdci. Herecké výkony, interiéry, dialogy nebo práce s kamerou jsou tak kýčovitě podprůměrné, že jsem si tento film zamiloval. Velké plus je za to, že se stal z Aga kariéristický a chladný hajzl. Udušení crittersákem považuji za nejlepší scénu z tohoto filmu. Celou tuto hereckou sebranku převálcoval (jako vždy) Don Keith Opper. ŽEBŘÍČEK OBLÍBENOSTI: Critters 1 (1), Critters 2 (2), Critters 3 (4), Critters 4 (3). ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak dalo se to čekat, že když ve vesmíru pohořel Leprechaun, Pinhead i Jason, tak ani tyhle všežravé potvory taky nedopadnou kdovíjak slavně a taky, že ne. Jednou acne nejhorší díl série a to dost nudný. Málo critters, hodně nudy. Navíc naprosto debilní postavy a Ugga neskutečně dojebali, fakt hnus. Zábavnost prvních dvou dílů je nenávratně pryč. Špatný, moc špatný, navíc Jena každém záběru viděta, že ani rozpočet nebyl kdovíjaký a je to sakra znát. Obrovské zklamání. ()

5150 odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh se odvíjí podle osvědčeného schématu z VETŘELCE, ale nenechte se zmást. Žádné napětí se nedostaví a to ostatní (akce, speciální efekty, hlášky, atd.) nestojí za řeč. Z hereckého obsazení je známější snad jen Angela Bassett a ta je zde pouze proto, aby se svlíkla. Škoda tak, že ta její "sprchová scéna" nebyla ještě odvážnější. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Pouze herci Terrence Mann a Don Keith Opper se objevili ve všech dílech série. (5150)
  • Záběry na nákladní prostor záchranné lodi a přistávání na vesmírné lodi jsou z filmu Android (1982), ale záběry Ugovy lodi na konci filmu jsou z filmu Critters 2: The Main Course (1988). (HellFire)

Reklama

Reklama