Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tony by se rád stal modelem. Přestěhuje se do Madisonu a v baru potká Jeffa. Rukou psané vzkazy odstartují vztah, který se ošklivě zvrtne. (Netflix)

Recenze (29)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Originálnější způsob vyprávění jako v této epizodě jsem dlouho neviděl, nebo neslyšel? Mám tím na mysli to, že většina epizody "ztichne" a jsme nuceni číst jen titulky (nebo ti vzdělanější co umí znakovou řeč). Epizoda z pohledu oběti má grády a je skvěle zahrána, odvyprávěna a pak zavražděna a snědena. Zatím nejlepší epizoda této minisérie. ()

zapalik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejsilnější díl. Voyeuři musí být zklamaní, že seriál ukazuje případ i z pohledu obětí. @Oxyuranus: Jestli pro tebe není šokující, že zavraždí svého přítele jen proto, že má neodůvodněný strach, že se už nevrátí, tak bys se sebou něco měl dělat. A šokující to samozřejmě je. Že vraždil, šokující informace není, ale jestli jsi šmírák a chceš tam víc vnitřností a detailů na rozbíjení lebek, tak s tím taky něco dělej. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Kdybych se nesnažil, zůstal bych sám.“ Scéna v restauraci silná. Kdo by v podobném projektu čekal až romantickou linku? Tony je neslyšící a rukou psané vzkazy Jeffa docela odrovnají. Znovu se snaží najít rovnováhu, zase to pokouší. I táta má radost, že se synkovi daří. Práce, kamarád, méně piva. Mistr vedlejších rolí Richard Jenkins i na malém prostoru znovu zaválel. Ale díl je vesměs o Tonym. Další oběť, která dostala velký krajíc prostoru. Poznáme její charakter, vztah těch dvou má nějaký vývoj. Líbí se mi i pečlivé sociální a dobové zakotvení příběhu. A znovu tvůrci v případě Jeffa vytvářejí prostor pro záblesky empatie. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý úhel pohledu z Tonyho strany. Příjemná změna se stejným koncem. Do jisté míry všichni Jeffovi vyhlídnutí skončili ve víru (jeho šílenství a zvrácenosti). Spíš mě zaráží, že Jeff to vydržel takovou dobu, dokonce si s Tonym párkrát vyšel mezi lidi. Až pak od něj chtěl odejít... že by psychický blok, kdy ho opustila matka? Nebo jenom strach, protože většina jeho obětí chtěla taky v jednu chvíli odejít? ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Částečně němý díl mě opravdu nadchnul. Opravdu moc se mi líbí, jaký prostor v seriálu dostávají oběti . Dostanou pořádný charakterový vývoj a nám to dodá ještě větší pocit soucitu a bolesti k příběhu. Finálním rozhodnutím Jeffryho usmrtit někoho, kdo ho měl možná konečně rád a částečně chápal jeho jinakost mě utvrdilo, že to byl opravdu psychopat. Tohle nebylo nedorozumění, ale psychická degradace opravdu narušené osoby. Po 6 epizodách by mi to i stačilo k pochopení celého příběhu. Obavám se, že od této chvíle se budu mírně nudit, vzhledem ke zdlouhavosti epizod a jejich vysvětlivek. No nechám se třeba příjemné překvapit. Ale tenhle díl byl za mě prozatím peek celé minisérie. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Tony (Rodney Burford) je hluchý, přesto vícekrát reaguje na hlasové pokyny, např. při focení. (Zix.)

Reklama

Reklama